JAMF Software JAMF Pro MDM

JAMF Pro - Apple Device Management

JAMF Pro - Apple Device Management voor bedrijven
JAMF Pro(voorheen Casper Suite) is een Apple Management oplossing waarmee u eenvoudig Apple devices kunt uitrollen, beheren, configureren en beschermen tegen gevaren die het gebruik van mobile devices met zich meebrengen. JAMF Pro biedt u een uitstekende Apple ervaring voor Macs, iPads, en iPhones zonder de cruciale veiligheids- en beheercriteria uit het oog te verliezen.


Meer JAMF Pro informatie?
Bel ons: 030 204 02 24     Bel ons: 038 432 35 36  

Stuur een e-mail                  Bekijk de JAMF Pro PDF
 

JAMF Pro inventarisatie

   

JAMF Pro Apple Devices uitrollen

Inventarisatie
JAMF Pro inventariseert uw Apple omgeving op vele punten. Zo kunt u op basis van gebruikerseigenschappen aparte groepen aanmaken en softwarelicenties beheren. JAMF Pro biedt u ook de mogelijkheid te zien welke Macs zich binnen uw netwerk bevinden, maar nog niet zijn uitgerold.

 

   


Aangeschafte Apple Devices uitrollen
Apparaat uitrollen zonder ze aan te raken. JAMF Pro kan op basis van het serienummer en DEP (Device Enrollment Programm) nieuwe apparaten uitrollen zonder dat u ze hoeft aan te raken. U hoeft het apparaat vervolgens slechts uit te pakken en in te schakelen.

 

JAMF Pro Disk Encryptie    

JAMF Pro Self-service

Disk Encryptie
U kunt gebruikers verplichten om gebruik te maken van data-encryptie. Tevens kunt u op afstand wachtwoorden resetten en apparaten vergrendelen. U kunt ook instellen hoe complex een wachtwoord moet zijn, een VPN verbinding configureren en andere beveiligingsinstellingen wijzigen, Apps toestaan of uitsluiten en updates pushen naar gebruikers.

 

 
 


Self-Service
Met JAMF Pro kunnen organisaties een eigen Appstore configureren voor gebruikers. Gebruikers kunnen apps of configuratie wizards die beschikbaar zijn gesteld door de organisatie uitvoeren. De gebruiker kan zelf bepalen of een app benodigd is en zo ja, op welk moment deze geïnstalleerd dient te worden. Ook kritieke updates kunnen via de Self-Service app beschikbaar worden gesteld.


Helpdesk
De Self-Service omgeving biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf diagnostische tests uit te voeren. De gegevens kunnen door de IT-managers worden uitgelezen, hierdoor kan er gerichter en efficienter aan oplossingen worden gewerkt.
 

Met JAMF Pro kan uw ICT-helpdesk weer tijd en kosten besparen!De mogelijkheden van JAMF Pro

Uitrollen
Geef uw Apple gebruikers de optimale Mac, iPad of iphone ervaring. Rol apparaten uit zonder ze aan te raken of kies ervoor om uw apparaten handmatig te imagen. De keuze is aan u!


Jamf Pro device managementApparaat beheer
Het beheer van IT-apparaten is een continue proces. Verdiep u in de verschillende configuratiemogelijkheden, gebruikersvoorwaarden en scripts om alle apparaten een optimale gebruikerservaring te geven.


Jamf Pro app beheerApp beheer
Apple's Volume Purchase Program(VPP) maakt het mogelijk apps op grote schaal in te kopen en uit te rollen naar gebruikers zoals u dat wilt. Stel zelfs de configuratie vooraf in en plaats apps in de Self-Service catalogus of maak ze automatisch beschikbaar voor de gebruiker. 


Jamf Pro inventarisInventaris
Verzamel geautomatiseerd hardware-, software- en beveiligingsinformatie van alle Apple apparaten. Maak zelf rapporten, meldingen en beheer software licenties of garatantiegegevens.Self-Service

Geef gebruikers meer slagkracht door ze gebruik te laten maken van uw eigen ingerichte App Store. U bepaald welke apps, software updates  en onderhoudstaken zelf uitgevoerd kunnen worden door gebruikers. 


Beveilig
Een optimale beveiliging door de standaard ingebouwde Apple veiligheidsopties. beheer apparaatinstellingen, verbied onbetrouwbare software en wijzig software configuraties zonder tussenkomst van de eindgebruiker.
 

Meer JAMF Pro informatie?
Bel ons: 030 204 02 24     Bel ons: 038 432 35 36  

Stuur een e-mail                  Bekijk de JAMF Pro PDF
 

 

Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij