Zuludesk MDM

ZuluDesk MDM

Wat is ZuluDesk
Het wordt steeds lastiger om de aandacht van leerlingen bij het schoolwerk te houden, zeker met de opmars van tablets. Door de komst van tablets krijgen de leerlingen nog meer afleiding en dit gaat geregeld ten koste van het schoolwerk. Hoe kunnen leraren ervoor zorgen dat de leerlingen hun aandacht bij de lesstof houden?

ZuluDesk voor leraren      ZuluDesk voor IT-managers

ZuluDesk voor ouders     


ZuluDesk: de oplossing!
ZuluDesk maakt het beheren van tablets van leerlingen veel makkelijker voor de leraren, dit doen wij door de docenten de optie te geven om elke leerling persoonlijk te controleren wat ze onder schooltijd doen. De app controleert het gebruik van de leerlingen en zorgt voor een terugkoppeling naar de leraren. Dit gebeurd omdat de leraren de studenten dan weer kunnen aansturen om terug aan het werk te gaan. ZuluDesk verbetert de efficiëntie in de klas en zorgt voor de groei van het leerpotentieel van de leerlingen.

Efficiënt werken in de klas met ZuluDesk
ZuluDesk screenshot MDMMet de App kunnen leraren de activiteiten van leerlingen controleren, informatie of lesmateriaal uitdelen en apps op afstand blokkeren of juist inschakelen. Leraren geven de leerlingen meer zelfstandigheid en zo kunnen ze door middel van de app controle houden op de leerlingen, dit is zowel binnen als buiten het lokaal mogelijk.

Een combinatie van leren en plezier
ZuluDesk is een grote speelplaats voor leerlingen, maar ook een plek waar leerlingen tegelijkertijd erg productief bezig zijn, het streven is dat veel leraren in de toekomst gebruik gaan maken van deze technologie. Waardoor leraren niet hoeven te concurreren om de aandacht van de leerlingen. ZuluDesk neemt uw zorgen weg en maakt de weg vrij voor aandacht, leren en groei.

Het nieuwe leren met ZuluDesk
ZuluDesk is een platform voor educatieve samenwerking, leerplanontwikkeling en ondersteuning van onderwijs. Leerlingen en leraren kunnen nu het internet efficiënt gebruiken om hun uiteindelijk doel te halen: slagen. De app laat de leraren en leerlingen kennis maken met een nieuwe manier van leren terwijl de leraren daarnaast de leerlingen kunnen controleren op hun bezigheden.

Kosten ZuluDesk
Ook als u slecht een aantal devices in gebruikt heeft is ZuluDesk interessant omdat u geen eigen server nodig heeft. u investeert dus een laag bedrag.

Tarief:
Voor het onderwijs is het tarief €5,- per licentie per jaar, voor dit lage bedrag kunt u het hele ZuluDesk-pakket gebruiken. Indien u bent aangesloten bij de Nederlandse stichting LearnToo, dan ontvangt u nog eens 10% extra korting op uw licenties.

Voor dit bedrag kunt u gebruik maken van het complete ZuluDesk pakket, bestaande uit:
• ZuluDesk Teacher
• ZuluDesk Parent
• ZuluDesk Management System (ZMS)
• Alle toekomstige toevoegingen
• Onbeperkt gratis updates

* De prijzen zijn exclusief btw en implementatiekosten

Via het contactformulier kunt u vrijblijvend meer informatie opvragen over de ZuluDesk tarieven!

 

Vraag om advies middels het contactformulier

Bel ons: 038 423 35 36          Bel ons: 030 204 02 24   

Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij