ZuluDesk voor IT-managers

ZuluDesk’s beheersysteem
ZuluDesk is een krachtig systeem voor de IT-afdelingen. Dit komt namelijk doordat de IT-afdeling een beleid moet uitzetten en moeten zorgen voor de registratie van incidenten en activiteiten. Het is daarom belangrijk dat de IT-afdeling weet welke taken ze kunnen checken/uitvoeren, hier onder zetten we alles voor u op een rijtje:

Apparaat- informatie/beheerZuluDesk IT-beheerder
De IT-beheerders kunnen veel informatie over apparaten ophalen en daarbij elk apparaat beheren. De IT-afdeling heeft daarnaast ook meer functies/rechten dan een leraar, hieronder vermelden wij enkele voorbeelden: Als een leerling zijn wachtwoord vergeet, heeft de IT-afdeling de beschikking om het wachtwoord van de tablet te verwijderen waardoor de leerling weer toegang heeft tot zijn tablet. Maar dit is niet alles: de IT-afdeling heeft namelijk ook de mogelijkheid om een tablet te beheren zonder de toegangscode te weten, als laatste heeft de IT-afdeling de mogelijkheid om de hele inhoud van een tablet te verwijderen, bijvoorbeeld in geval van diefstal. 

Apparaat details
Op deze pagina kan de IT-afdeling alle basisdetails van de tablet inzien, details als: batterijniveau, opslag- en geheugeninformatie, de naam van de eigenaar en of de Back-up status.

Apps
De IT-afdeling kan heel eenvoudig zien welke Apps er allemaal op de tablet zijn geïnstalleerd.

ZuluDesk App beperkingen
Hier kan de IT-beheerder zien welke restricties op dit moment actief zijn, de leerling kan bijvoorbeeld niet op: Twitter en Facebook. Ook kan de IT-beheerder hier zien wie de restricties voor de leerling heeft ingesteld en wanneer het is ingesteld.

Incident system
Bij het incident system kunt u kapotte tablets aanmelden, kijken of het apparaat nog onder garantie valt en tevens nog foto’s toevoegen van het apparaat, dit kunt u doen als bewijs voor de beschadiging. De leraren krijgen ook een tijdlijn waarop u eenvoudig de reparatiestatus van uw product kan controleren, leerlingen kunnen dit inzien via de selfservice pagina.

ZuluDesk Mobile Device Management (MDM)
ZuluDesk is dé oplossing voor scholen die meegaan met de tijd. U kunt ZuluDesk gebruiken om de leerlingen efficiënter te werk te laten gaan, door middel van hen te controleren. ZuluDesk is niet alleen een goede oplossing voor de leerlingen, maar juist ook voor de leraren. Nooit meer hoeven strijden voor de aandacht in de klas, welke leraar wil dat nou niet?

Meer informatie     Terug naar ZuluDesk overzicht


Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij