ZuluDesk teacher

ZuluDesk voor leraren

ZuluDesk voor lerarenZuluDesk leraren MDM
Met de app van ZuluDesk kunnen leraren de tablets van leerlingen beheren. De app heeft vele functies en die zullen nog worden uitgebreid! Hier onder noemen we wat verschillende functies:

Applock
De leraar kiest een app en de leerlingen zitten als het ware vast in die app op dat moment. Er is geen optie om een andere app te openen of  de openstaande app af te sluiten.

Weblock
Weblock werkt eigenlijk precies hetzelfde als Applock maar bij Weblock zet u leerlingen vast in de safaribrowser. Als leraar kan je ze niet alleen vasthouden op safari maar daarnaast kan je de leerlingen ook toegang geven tot een beperkt aantal websites,  daarmee voorkomt u dat leerlingen op bijvoorbeeld: Facebook of Youtube gaan rondhangen

BeperkingenZuluDesk teacher MDM
Met de beperkingen functie heeft u recht op het beheren van het besturingssysteem van een of meerdere leerlingen. U kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat de leerlingen niet meer mogen Facetimen of foto’s mogen maken.

Device informatie
Als u informatie te weten wil komen over een tablet van een leerling, dan selecteert u de leerling en ziet u de gegevens van de betreffende leerling, bijvoorbeeld het batterijniveau en de status van de online Back-up. Als een leerling net zijn wachtwoord van zijn tablet heeft veranderd of gewoon is vergeten dan heeft u als leraar de optie om het wachtwoord te verwijderen zodat er gewoon weer gebruik gemaakt kan worden van de tablet.

Controleer of leerlingen zijn ingelogd
U wilt natuurlijk voorkomen dat leerlingen niet zijn ingelogd of met andere zaken dan de lesstof bezig zijn. De leraar heeft de optie om dit in te zien, dit is heel simpel: indien u de hele klassenlijst voor u heeft staan, is iedereen voorzien van een groen cirkeltje, maar heeft iemand een rood cirkeltje dan heeft die leerling verbindingsproblemen.

App distributie
Het installeren van apps via ZuluDesk blijkt heel simpel te zijn. Typ de naam van de app in, druk op ‘zoek’ en klik de app aan waarvan u wilt dat de leerlingen hem op de tablet hebben. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om elke leerling persoonlijk te selecteren voor wie de app moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld dat de hele klas Youtube krijgt maar Kees niet, dan selecteert u iedereen behalve Kees.

Meer informatie     Terug naar ZuluDesk overzicht


Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij