Installatie & Migratie

Misschien bent u een volledige bedrijfsverhuizing aan het plannen of heeft u de beslissing genomen om over te stappen naar een ander platform. U vraagt zich misschien af welke stappen u moet zetten om op de nieuwe locatie een volledig nieuw IT-netwerk in werking te laten treden. Uw vraag is zeer terecht, want meestal gaat het om verstrekkende operaties die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering. Geen twijfel over mogelijk; dit karwei laat u graag over aan een betrouwbare partner met verstand van zaken.
 
Bedrijfsverhuizing
U heeft een nieuw onderkomen gevonden voor uw bedrijf. Uiteraard verhuist ook uw IT-inventaris mee naar de nieuwe locatie. Een goed moment om uw huidige netwerk en systemen eens onder de loep te nemen. Wij helpen u bij het overzetten van uw IT-apparatuur naar uw nieuwe locatie en verzorgen daar tevens de inrichting. U wilt immers met een frisse en vooral soepele start in het nieuwe pand beginnen.

Case: Claesen's - Installatie en migratie met spoed i.v.m. brand

Vernieuwen
Mogelijk heeft u verouderde, trage en energieverkwistende apparatuur in uw bedrijfsomgeving. Trage apparatuur belemmert uw prettige werkervaring en veroorzaakt allerhande problemen: nieuwe versies van softwarepakketten zijn vaak te hoog gegrepen, de apparatuur produceert onnodig veel lawaai en uw energierekening stijgt. Hoog tijd voor vernieuwing! Onze consultant loopt samen met u de huidige IT-hardware langs en informeert u over verbetermogelijkheden, waarna u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Case: ROC van Twente - vernieuwing Apple apparatuur en inrichting educatieve leeromgeving

Gecombineerde platformen of overstappen van platform
Denkt u erover om een overstap van Windows naar Apple te maken of van Apple naar Windows? Of wilt u graag gebruik maken van een combinatie van deze platformen? Ook bij een overstap op Apple IT-omgeving of een combinatie van Windows en Macs kunnen wij u alle ongemakken uit handen nemen en het volledige proces voor u realiseren. Samen met u bekijken we de voordelen en mogelijke nadelen van de verschillende platformen.

Case: Proper Stok ontwikklaars - Apple apparatuur in Windowsomgeving en bedrijfsverhuizing

Wij hebben in de loop der jaren grote deskundigheid opgebouwd in het begeleiden van kleine- en grootschalige migratieprojecten en het verhuizen en installeren van complete Apple en Windows IT-omgevingen. U kunt rekenen op advies en hulp van onze consultants bij aanschaf en installatie van hardware en bij het optimaal integreren met uw overige IT-hardware. Naast de complete installatie en migratie van uw netwerk inclusief kabels, routers, hubs en switches, verzorgen wij ook eventuele upgrades van de belangrijkste hardware.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of middels het contactformulier een bericht versturen
Bel gerust met onze adviseurs in Zwolle 038 423 35 36 of Utrecht 030 204 02 24


Vraag om advies middels het contactformulier

Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij