apple systeembeheer

Apple Systeembeheer

Omdat uw IT-netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple systemen optimaal. Ook de integratie van Apple werkstations in een Windows netwerk en vice versa is geen enkel probleem. Ook dat is Apple systeembeheer!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Bel dan gerust 038 423 35 36 (Zwolle) of 030 204 02 24 (Utrecht).

Periodiek of incidenteel systeembeheer
Apple systeembeheer kunt u periodiek of op incidentbasis inzetten. In combinatie met de knippenkaart en/of een servicecontract verzekerd u zichzelf van een gegarandeerde repsonsetijd, een voordelig uurtarief en eventueel vervangende apparatuur bij calamiteiten. We zien steeds meer ondernemers gebruik maken van Apple apparatuur op de werkvloer. Meestal zijn dit volledige Apple netwerken maar het komt ook met regelmaat voor dat een onderneming van zowel Apple als Windows systemen gebruik maakt.

Onze Apple gecertificeerde technici hebben veel ervaring op het gebied van Apple systeembeheer en kennis van gecombineerde netwerken (Apple-Windows systeembeheer). Tevens zijn wij lid van het Apple Consultants Network en een Apple Premium Service Provider.

Wat kunt u van ons verwachten bij Apple systeembeheer?
 

  Een betrouwbare partner die lid is van het Apple Consultants Network
  Regelmatig bezoek van onze Apple Certified Technical Coördinators
  Oplossen van conflicten ontstaan in de Mac netwerk-configuratie
  Preventief onderhoud (schijfcontrole, back up procedures, virusscans etc.)
  Installatie en controle van standaardpakketten en update beheer
  Uitlezen en analyseren van logbestanden
  Installatie en controle van randapparatuur zoals routers, printers en scanners.
  Aanleggen en bijhouden van documentatie t.b.v. licenties e.d.
  Netwerkbeveiliging
  Back-up & controle


Om processen te waarborgen en te optimaliseren heeft u voor systeembeheer een partner nodig die verstand van zaken heeft. Een systeembeheer partner die over een groot aanbod van diensten en services beschikt wanneer het om professioneel systeembeheer gaat. Wij hebben ruime ervaring met Apple, Windows en gecombineerde netwerken en helpen bedrijven om Apple en Windows systemen stabieler te maken.

Wij zijn de Apple specialist met ruim 20 jaar ervaring en een Apple Premium Service Provider status. Tevens zijn wij lid van het Apple Consultants Network en Microsoft Silver Partner! Daarom kunt u bij ons ook terecht voor gecombineerde netwerken waarbij Apple systemen in een Windows netwerk moeten functioneren en vice versa.

Voor meer informatie over Apple Systeembeheer vult u het contactformulier in.


De Knippenkaart - vooraf voordeliger arbeidsuren inkopen

Met knippenkaarten koopt u voordelig arbeidsuren vooraf in tegen een gereduceerd tarief. Ook voorrijkosten kunnen van deze knippenkaart afgehaald worden. Bekijk knippenkaart informatie.

Servicecontract - vooraf risico's afdekken

Indien u geen risico’s wilt nemen, dan kunt u kiezen voor een servicecontract. Een servicecontract kan op uw persoonlijke situatie worden afgestemd. Zo kunt u garantie van specifieke Apple apparatuur uitbreiden, heeft u recht op vervangende apparatuur, er wordt vooraf een responsetijd vastgesteld en u betaald geen voorrijkosten. Omdat elk bedrijf uniek is, kan een servicecontract middels een consult worden afgestemd op uw situatie.

Vraag om advies middels het contactformulier

Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij