Apple & Windows systeembeheer

Omdat uw IT-netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple & Windows systemen optimaal.

Steeds vaker zien we ondernemers gebruik maken van zowel Apple als Windows apparatuur. Onze gecertificeerde technici hebben veel kennis en ervaring opgedaan van gecombineerde Apple-Windowsnetwerken. Tevens zijn wij lid van het Apple Consultants Network en Microsoft Silver Partner. Voor Apple-Windows ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct contact opnemen met CARD Services?
Zwolle: 038 423 35 36          Utrecht: 030 204 02 24

                  

Omdat uw IT netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Met frequent Apple-Windows systeembeheer vermindert u het risico op stilstand, de bijkomende hoge kostenposten en houdt u de snelheid van uw Apple-Windows systemen optimaal.

Wat kunt u van ons verwachten bij Apple-Windows systeembeheer?
- Een betrouwbare partner die lid is van het Apple Consultants Network en tevens Microsoft Silver Partner
- Regelmatig bezoek van onze Apple Certified Technical Coördinators en Microsoft Certified System Engineer
- Oplossen van conflicten ontstaan in uw Apple-Windows netwerk-configuratie.
- Preventief onderhoud (schijfcontrole, back up procedures, virusscans etc.)
- Installatie en controle van standaardpakketten en update beheer
- Uitlezen en analyseren van logbestanden
- Installatie en controle van randapparatuur zoals routers, printers en scanners
- Aanleggen en bijhouden van documentatie t.b.v. licenties e.d.
- Netwerkbeveiliging
- Back-up & controle

Om processen te waarborgen en te optimaliseren heeft u voor Apple-Windows systeembeheer een partner nodig die verstand van zaken heeft. Een systeembeheer partner die over een groot aanbod van diensten en services beschikt wanneer het om professioneel systeembeheer gaat. Wij hebben ruime ervaring met Apple, Windows en gecombineerde netwerken en helpen bedrijven om Apple en Windows systemen stabieler te maken.

Sinds 1994 zijn wij Apple specialist met een Apple Authorised Service Provider status en zijn lid van het Apple Consultants Network. Tevens zijn wij Microsoft Silver Partner! Daarom kunt u bij ons ook terecht voor gecombineerde netwerken waarbij Apple systemen in een Windows netwerk moeten functioneren en vice versa.

Voor meer informatie over Apple-Windows Systeembeheer vult u het contactformulier in.

Knippenkaart
Met knippenkaarten koopt u voordelig arbeidsuren vooraf in tegen een gereduceerd tarief met een gegarandeerde responsetijd. Ook voorrijkosten kunnen van deze knippenkaart afgehaald worden. Bekijk knippenkaart informatie.

Vraag om advies middels het contactformulier