Crossplatform advies

Advies bij gecombineerde Apple & Windowsnetwerken

Crossplatform advies

In een crossplatform-bedrijfsnetwerk combineert u de kwaliteiten en functionaliteiten van Microsoft (Windows) en Apple (iOS, macOS en OS X Server). Vooral de wat grotere bedrijven met een bonte schakering van softwarepakketten hebben baat bij zo’n combinatie. CARD Services biedt u de noodzakelijke expertise voor de implementatie, het beheer en onderhoud van een crossplatform IT-omgeving. Omdat wij al meer dan 20 jaar Apple-hardware en -systemen integreren in Windowsnetwerken (en andersom), bent u bij ons verzekerd van betrouwbaar advies en kwaliteit.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Waarom crossplatform-advies van CARD Services

CARD Services staat voor topkwaliteit en biedt hoogwaardige Apple-, Microsoft-en crossplatform maatwerkoplossingen. Wij zijn:

  • Lid van het prestigieuze Apple Consultants Network;
  • Lid van het Microsoft Partner Network;
  • Gecertficeerde Apple & Windows Engineers;
  • Gecertificeerd Microsoft Partner;
  • Ruim 20 jaar Apple expertise.
Microsoft Partner Apple Consultants Network

Van Windows naar Mac overstappen of vice versa?

Schakel CARD Services in als uw betrouwbare crossplatform IT-partner voor Apple & Microsoft ondersteuning. Dan bent u verzekerd van deskundig installatiewerk, topadvies over het combineren van Windows met Mac, en van excellent beheer en onderhoud. Vraagstukken die wij met regelmaat tegenkomen zijn: Hoe zet ik gegevens over vanuit een Windows-omgeving naar een iOS-, macOS- of OS X Server-omgeving, en andersom? Welke applicaties heb ik nodig? En hoe richt ik mijn bedrijfsnetwerk optimaal in?

Inventarisatie door CARD Services

Uw Apple- en/of Windows-netwerk wordt zorgvuldig door onze engineers in kaart gebracht. Na deze inventarisatie ontvangt u een deskundig advies, of indien gewenst een totaal ontzorgingsplan voor uw IT-vraagstuk. Schakel CARD Services bijvoorbeeld in voor de optimalisatie van uw IT-omgeving of de vormgeving van een volledig nieuw op te zetten IT-omgeving. Voor beheer en onderhoud kunt u gebruikmaken van onze voordelige servicecontracten of knippenkaarten. U bent verzekerd van snelle en adequate Apple- en Microsoft-ondersteuning tegen een gunstig tarief.

Uw business partner voor

Apple

Windows

Cloud

Device management

Uw Business partner voor

Wit apple icon

Apple

Wit cloud icon

Cloud

Wit windows icon

Windows

Wit devices icon

Device management

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven