Administratieve oplossingen nodig? Claris FileMaker is de solution

Claris FileMaker, dé oplossing voor allerlei administratieve vraagstukken.

In de jaren ’90 is de voorloper van FileMaker Pro, Claris, ontwikkelt als database-platform door een dochteronderneming van Apple.
Inmiddels zijn ze weer operationeel onder de naam Claris International Inc. en ook voor systemen zoals het web en iOS beschikbaar. Het Claris FileMaker platform is zowel voor Apple als voor Windows gebruikers te gebruiken.
Claris FileMaker bestaat uit verschillende onderdelen waarmee je allerlei oplossingen kunt creëren voor allerlei administratieve vraagstukken.

 

FileMaker Pro & Go

Claris FileMaker biedt al het nodige voor elke maatoplossing. Of dat nu is voor je organisatie, je leeromgeving of je hobby. Claris FileMaker zorgt voor oplossingen waardoor je overzichtelijk je contacten beheert net als je inventaris of project. De mogelijkheden binnen FileMaker zijn enorm.
Met Claris FileMaker maak je bijvoorbeeld een database van je klanten en kun je klanten via het platform direct factureren via pdf. Ook voor mailings met HTML of connectie maken met je website via PHP is Claris FileMaker dé oplossing. Het maakt Claris FileMaker tot een hele interactieve database. Een platform waar je op kunt bouwen!

 

Onderhoud en Kostenbesparend

Je kunt de inrichting van Claris FileMaker simpel houden, waardoor er ook minder ‘bouw-uren’ nodig zijn en vaak ook minder tijd aan onderhoud nodig heeft, maar Claris FileMaker biedt zoveel mogelijkheden dat het waarschijnlijk nog meer gemak zal opleveren in een uitgebreidere opbouw.
Wijzigingen in Claris FileMaker kunnen zelf worden doorgevoerd, maar deze puzzel kan ook door een Claris FileMaker specialist van CARD Solutions worden opgelost.

Uiteindelijk zie je de investering terug in de uren die je zelf bespaart, doordat de werkzaamheden efficiënter uitgevoerd kunnen worden en het onderhoud eenvoudiger is dan bij andere systemen. Ook kan er gemakkelijk vanaf andere locaties gewerkt worden met dezelfde database wat veel tijd kan schelen.

 

Go

Ook onderweg kun je gemakkelijk bij de gegevens komen in de Claris FileMaker database. Neem de Claris FileMaker database mee zonder te slepen met apparaten.
Met FileMaker Go wijzig en bekijk je gegevens via een iPhone of iPad.

 

Claris FileMaker Hosting

Bij CARD Solutions kun je ruimte huren op de Claris FileMaker Hosting Servers, waardoor je database altijd en overal beschikbaar is.
Zo heb je geen extra kosten aan servers, netwerk, beveiliging, ruimte en personeel meer. Je betaalt een maandelijks bedrag en er is altijd een recente back-up beschikbaar.
Met Claris FileMaker Server 19 database hosting is er direct een goed betaalbare en bereikbare ruimte voor je database beschikbaar.

(Voor meer informatie over wat wij aanbieden van filemaker: klik hier)

Claris FileMaker Maatwerk

CARD Solutions beschikt over Claris FileMaker specialisten die met je meedenken over database gerelateerde vraagstukken.
Zij adviseren over mogelijke database-oplossingen en de invoering daarvan. Als er specifiek maatwerk gewenst is, dan kunnen zij de database opbouwen en inrichten naar wens. Zo sluit dat naadloos aan bij de overige systemen in je organisatie.

(Klik hier om meer te lezen over onze Claris Filemaker oplossingen)

Maatwerk op locatie

Draaien er op je bedrijfslocatie systemen waar Claris FileMaker mee samen moet gaan werken of zijn er andere database gerelateerde vragen, dan kunnen deze ook op je bedrijfslocatie opgelost worden.
Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van een bestaande Claris FileMaker oplossing, het uitbreiden, laten samenwerken of aansluiten met andere systemen.

CARD Solutions is lid van de FileMaker Business Alliance (FBA) & FileMaker Developer Subscription.
Om Claris FileMaker te kunnen gebruiken, zijn Claris FileMaker licenties nodig. Je kunt je Claris FileMaker licenties bij CARD Solutions aanschaffen.

Online reparatie indienen

Scroll naar top