Gratis haal en brengservice voor Apple reparaties

Gratis haal en brengservice

Gratis haal- en brengservice voor particuliere klanten.
Wilt u gebruik maken van onze kosteloze haal- en brengservice? Lees dan onderstaande instructies:

Verzenden
U kunt er voor kiezen om uw Apple reparatie GRATIS bij u thuis op te laten halen en weer retour te laten bezorgen. U hoeft de deur dus niet uit! Meld uw Apple reparatie vandaag nog aan op ons Apple reparatieportaal en kies bij verzendmethode voor: Apparatuur op locatie laten ophalen door UPS en bij retourmethode voor Retour naar reeds bekend adres. CARD Services regelt de rest!

Deze regeling is niet van toepassing op wederverkopers.

Apple reparaties en garantieafhandeling

Dien uw Apple reparatie in en profiteer van alle voordelen die een Apple Premium Service Provider u te bieden heeft. Zowel Apple producten binnen als buiten de garantie kunt u bij ons ter reparatie aanbieden.

Wij repareren uiteraard alleen met originele, door Apple beschikbaar gestelde onderdelen. In tegenstelling tot niet geautoriseerde partijen, blijft in geval van een garantie-reparatie uw Apple garantie ook na de reparatie van kracht.

Let op de volgende twee zaken:
1. Zorg dat "Find my iPhone" is uitgeschakeld op uw iPad/iPhone.
2. Zorg dat u een recente back-up van uw data heeft gemaakt, CARD Services is niet verantwoordelijk voor eventueel data verlies.
Download hier de instructie om Find my iPhone uit te zetten.

Online reparatie indienen

CARD-Services-thumbup

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Bel of mail ons voor vragen of maken een ''klaar terwijl u wacht'' afspraak

Onze medewerkers in Zwolle en Utrecht zitten iedere dag voor u klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Scroll naar top