Grip houden op al je zakelijke Apple devices

Waarom Apple devices in je organisatie?

Apple producten wakkeren creativiteit aan en zijn intuïtief makkelijk om mee te werken. Er zijn tal van programma’s voor Apple devices die gebruikers inspireren. Verder zijn over het algemeen Apple devices zeer duurzaam in gebruik en hebben een goede restwaarde. Ook werken Apple producten naadloos met elkaar samen en gaan ze lang mee, werken snel en hebben verrassend weinig software problemen. Zo lopen Mac(Books) ook zelden vast en hoef je een iPhone maar zelden te herstarten.

 

Waarom Apple apparaten centraal beheren?

Als je medewerkers of leerlingen een device van Apple uitgereikt krijgen, is het voor de veiligheid van zowel de gebruiker als de organisatie beter om het apparaat centraal te beheren. Het centraal beheren van de beveiliging, gebruikersrechten en instellingen maakt het dat de gebruiker het gemak heeft en de organisatie kan zorgen dat de data in goede handen blijft.

 

Veiligheid

Als organisatie wil je dat je werknemers of leerlingen op een veilige manier verbinding hebben met het IT-netwerk. Kost het veel extra tijd om de Apple apparaten individueel te beveiligen en te beheren? Daar is een oplossing voor: Jamf Pro!
Op afstand wordt het apparaat altijd voorzien van de nieuwste software en zijn de gewenste instellingen al direct op het device gezet. Ook kan op afstand het apparaat worden gewist waardoor het bij bijvoorbeeld diefstal de gegevens ook veilig stelt.

 


Jamf Pro

Niet alleen de veiligheid van het netwerk, maar ook de veiligheid op het apparaat zelf kan met deze Apple device management tool ingesteld worden door middel van een bedrijfsprofiel.
Jamf Pro werkt tevens goed samen met Microsoft Intune.

Ook zie je overzichtelijk welke apparaten, gebruikers en afdelingen beheerd worden.
Met de software van Jamf Pro kun je veel beheren, inventariseren, configureren, maar dus ook beveiligen.

 

Waarom Jamf Pro?

Omdat Jamf Pro intuïtief werkt met geïntegreerde software en hardware, is er eenvoudig en efficiënt mee te werken.
Software updaten gaat gemakkelijk. Ook ondersteunt Jamf Pro nog dezelfde dag alle features van Apple software updates en is daarmee de enige software met zero day support.

 

CARD Services en Jamf Pro

Wil je graag alle Apple apparaten centraal aansturen? CARD Services, officieel gecertificeerd partner van Jamf Pro, installeert en implementeert Jamf Pro graag bij jouw organisatie. We creëren een Apple platform waar jouw IT-afdeling goed mee uit de voeten kan en het Apple device management is in één oogopslag overzichtelijk.

Online reparatie indienen

Scroll naar top