Inpaktips voor je Apple reparaties

Voor een goede diagnose of reparatie ben je bij CARD Services aan het juiste adres.
Je kunt je apparaat natuurlijk komen brengen, maar velen gingen je voor en stuurden hun apparaat naar ons op.
Voor verzendingen vanaf 20km buiten Zwolle werken wij samen met UPS.

Zie ook onze haal- en brengservice. 

Het aanmelden van je reparatie doe je via onze website, je kunt kiezen om je apparaat te laten repareren bij onze vestiging in Utrecht of Zwolle. Lukt het aanmelden niet? Bel of mail ons dan gerust.
Ondanks dat UPS zijn uiterste best doet om alles met beleid te vervoeren en over te dragen, is het absoluut van belang dat het apparaat op de juiste manier verpakt wordt om (verdere) schade te voorkomen.
Daarom op deze pagina een aantal hulpmiddelen voor het stevig inpakken van je apparaat.Verzenddoos
Verpak je apparatuur altijd in een stevige verpakking in een niet te grote schone doos. Het liefst de originele verpakking die bij de aanschaf geleverd werd.
Verpak meerdere apparaten altijd gescheiden van elkaar, zodat ze elkaar niet raken. Het liefst in een eigen verzenddoos.

Opvulling
Vul de lege ruimtes rondom op met karton, luchtgevulde zakken of bubbelplastic, nooit met textiel of ander weefsel/stof. Liever ook niet te kleine stukken piepschuim.
Zorg dat aan elke zijde van het apparaat een opvulling is tussen het apparaat en de verzenddoosVersturen van apparaten met schade


Zorg dat de schade goed afgedekt is, bijvoorbeeld met luchtgevulde zakken, in bubbelplastic of vast met brede tape. Houd de onderdelen zoveel mogelijk op hun vaste plek door het apparaat stevig in te pakken en om meer schade te voorkomen.

Dichtmaken


Plak de sluitingen goed af met stevige tape. Desnoods kun je de hoeken ook verstevigen met extra tape. Gebruik alleen breed plakband of papier tape van minstens 5 cm breed.
Gebruik nooit touw of draad.

 

Veilig vervoeren


• Zorg dat een zwaar pakket (meer dan 31,5kg) kan worden verplaatst met hulpmiddelen (bv. een steekkar). Deze zendingen mogen niet worden getild.
• Plak indien gewenst en van toepassing een label met ‘Breekbaar’ of ‘Voorzichtig behandelen’ op de verzenddoos. Let er op dat zo’n label niet werkt als vervangingsmiddelen voor het zorgvuldig inpakken. Deze labels dienen enkel ter informatie.

Op onze pagina met inpaktips vind je onze tips ook overzichtelijk op een rij.

Online reparatie indienen

Deel dit bericht:

Scroll naar top