Installatie & Migratie

Bedrijfsverhuizing of overstappen naar Apple of Windows?

Installatie & Migratie

Bij een bedrijfsverhuizing of een overstap naar een ander platform voor uw bedrijfsnetwerk komt heel wat kijken. Dit is een complexe operatie die een gedegen voorbereiding vraagt. Als uw betrouwbare en deskundige IT-partner verzorgen wij graag de complete installatie of migratie, inclusief de noodzakelijke voorbereidingen.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Bedrijfsverhuizing IT-omgeving (Apple & Windows)

Gaat uw bedrijf verhuizen? Een bedrijfsverhuizing is een goed moment om te kijken of uw huidige bedrijfsnetwerk en systemen nog voldoen aan uw eisen en toekomstverwachtingen. Wij verzorgen graag de inventarisatie, verhuisvoorbereidingen en complete migratie van uw IT-omgeving en -inventaris. Bij CARD Services bent u verzekerd van een zorgeloze migratie, zodat uw bedrijf soepel van start kan in het nieuwe pand. Ook voor spoedverhuizingen kunt bij ons terecht.

Klant aan het woord: Claesen's

''Bedankt voor de superservice die jullie geboden hebben en nog steeds bieden naar aanleiding van de brand- en waterschade. Wij zijn zeer tevreden over de inzet van CARD om alle problemen op tijd op te lossen. Wij wisten al dat jullie een topbedrijf zijn, maar deze hulp is uitzonderlijk!"
Lees verder:  Claesen's - Installatie en migratie met spoed i.v.m. brand

Vernieuwen of opschalen

Wordt uw IT-apparatuur traag, uw netwerk instabiel of heeft u verouderde hardware welke niet meer voldoet aan uw standaard? Schakel dan de IT-specialisten van CARD Services in. U kunt rekenen op jarenlange expertise en maatwerk IT-oplossingen. CARD Services kan u adviseren en totaal ontzorgen bij de aanschaf, installatie en migratie van IT-apparatuur.

Wij kunnen overigens ook verouderde Apple-apparatuur upgraden.

Klant aan het woord: ROC van Twente

''In het testtraject hebben we samen met CARD Services kunnen beslissen hoe de systemen geconfigureerd zouden worden, zodat de systemen werkbaar zouden blijven. Studenten zijn zeer te spreken over de nieuwe en snellere iMacs. Docenten zijn zeer tevreden over hun nieuwe MacBooks. De nieuwe werkomgeving is uitstekend beheersbaar voor de docenten. Vooral het meeverhuizen van de werkomgeving wanneer les gegeven wordt in een ander lokaal, is in een leeromgeving wenselijk. CARD Services heeft onze wensen prima vervuld!”
Lees verder: ROC van Twente - vernieuwing Apple apparatuur en inrichting educatieve leeromgeving

Crossplatform (Windows/Apple of overstappen)

Denkt u erover om een overstap van Windows naar Apple te maken of van Apple naar Windows? Of wilt u Apple en Windows combineren? Samen met u analyseren we de voor- en nadelen van Apple, Windows en gecombineerde platformen voor uw bedrijf. We zorgen ervoor dat u een weloverwogen afweging kunt maken. Vervolgens helpen we u graag bij een onbezorgde overstap naar Apple of Windows, of naar een combinatie van Apple en Windows.

Klant aan het woord: Proper stok ontwikkelaars

''CARD Services denkt actief mee naar IT-oplossingen, de servicemonteurs zijn in geval van storingen ten alle tijde snel beschikbaar en vinden zonder uitzondering een adequate oplossing voor het probleem. Ons Apple-netwerk opereert in een grote Windows-omgeving. Vanwege concernrichtlijnen hebben wij voor de office-omgeving een andere serviceprovider. IT-vraagstukken vergen in dat geval veelal schakelen tussen vele verschillende partijen en contactpersonen op verschillende niveaus. CARD Services weet dat uitstekend te coördineren en neemt die zorg overtuigend uit handen. Afgelopen jaar is Proper-Stok Groep B.V. verhuisd, continuïteit van het bedrijfsproces is in dat geval cruciaal. Ook in die opgave heeft CARD Services zich bewezen als een betrouwbare partner. De taak van de studio is simpelweg mooie dingen maken. CARD Services draagt daar - welhaast ongemerkt - aan bij."
Lees verder: Proper Stok ontwikkelaars - Apple apparatuur in Windowsomgeving en bedrijfsverhuizing

Uw deskundige Apple- en Windows-partner

CARD Services heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in kleine en grootschalige Apple/Windows-migraties en -implementaties.. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies en maatwerk installatiehulp van onze Apple- en Microsoft-gecertificeerde consultants. Naast de complete installatie en migratie van uw bedrijfsnetwerk, inclusief bekabeling, routers, hubs en switches, verzorgen wij ook upgrades van uw Apple-hardware. Zo blijft u jarenlang zorgeloos profiteren van een betrouwbare IT-omgeving met Apple- en/of Windows-systemen.

Uw business partner voor

Apple

Windows

Cloud

Device management

Uw Business partner voor

Wit apple icon

Apple

Wit cloud icon

Cloud

Wit windows icon

Windows

Wit devices icon

Device management

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven