Sophos IT-beveiliging

Voor de continuïteit van uw organisatie is een goed beveiligde IT-infrastructuur van groot belang. Met onze Sophos adviseurs haalt u deskundige hulp in huis om malware en hackers tegen te gaan. Een hele geruststelling.

sophos-global-partner-program-silver

Voorkom ransomware aanvallen!
U wilt niet dat uw bedrijfsbestanden gekaapt worden. En natuurlijk wilt u alle persoonlijke gegevens beschermen. Gerichte ransomware aanvallen, met gijzelsoftware, komen steeds vaker voor en kunnen uw bedrijf ernstige schade toebrengen.

Wist u dat…
Ruim 70% van de ransomware-aanvallen gericht zijn op bedrijven uit het mkb? En dat de losgeld eis vaak maar ongeveer 20% van de totale schade betreft?

Onze beveiligingsoplossingen
CARD Services neemt zorgen over de IT-beveiliging graag uit uw handen met onderstaande slimme oplossingen.

Wat is ransomware precies?
Ransomware is kwaadaardige software(malware/virus). Criminelen hebben dan als doel u te laten betalen. Het is een virus dat bestanden op uw computer volledig blokkeert door een versleuteling. Tegen een flinke losgeldbetaling (ransom) kunt u via een code misschien weer bij uw bestanden komen. De neiging tot betalen is begrijpelijk omdat u bijvoorbeeld niet meer kunt werken, klanten geen bestellingen meer kunnen plaatsen, facturen niet worden betaald en ook de hele salarisadministratie kan platliggen. Misschien is de grootste zorg nog wel uw reputatieschade/vertrouwen als relaties en klanten vernemen dat uw netwerk, met hun gegevens, is gegijzeld.

COMBI DEAL!

Sophos Endpoint Protection
+
Device Encryption
:

al voor € 6,99 per maand

sophos-global-partner-program-silver

Sophos Central

sophos-central-loop-logo

Sophos XG
Firewall

Deze verfijnde firewall biedt u veel inzicht en overzicht in de belangrijkste facetten: signaleren, stoppen en beveiligen.

Signaleren: Krijg controle over uw netwerk door inzicht in risicovolle activiteiten, verdacht verkeer en geavanceerde bedreigingen.

Stoppen: Uw organisatie blijft veilig door next-level beveiligingstechnologieën, zoals deep learning en inbraakpreventie.

Beveiligen: Verdachte systemen in uw netwerk worden herkend en geïsoleerd.


Bij deze firewall zit een gratis VPN-verbindingscliënt. Hiermee krijgen uw medewerkers veilige toegang tot bronnen op het bedrijfsnetwerk vanaf Windows- en macOS-apparaten.

Sophos Intercept X
Endpoint protection

Met Intercept X detecteert u zowel bekende als onbekende malware in uw werkstation. De beveiliging maakt gebruik van deep learning, een geavanceerde vorm van machine learning.

Deep learning maakt Intercept X slimmer, schaalbaarder en effectiever tegen nooit eerder vertoonde bedreigingen. Het blokkeert ransomware aanvallen voordat ze grote schade aanrichten aan uw organisatie.

Kwaadaardige versleutelingsprocessen worden door Intercept X gedetecteerd en afgesloten voordat ze zich over uw netwerk kunnen verspreiden. Uw medewerkers kunnen ongestoord blijven werken, want versleutelde bestanden worden teruggedraaid naar een veilige staat.

U krijgt gedetailleerde informatie na het opschonen, zodat u kunt zien waar de dreiging is binnengekomen, wat deze heeft aangeraakt en wanneer deze is geblokkeerd.

Sophos Central Device Encryption

Met volledige disk encryptie, beschermt u uw Windows- en macOS- apparaten en gegevens. Het is eenvoudig in te stellen en te beheren.
Binnen enkele minuten zijn uw apparaten beveiligd.

Minder telefoontjes naar de IT-helpdesk, omdat uw medewerkers via het selfservice portal snel zelf weer aan de slag kunnen.
Met de Secure file Share kunnen er, via de met een wachtwoord beveiligde HTML-wrapper, vertrouwelijke bestanden worden overgedragen tussen uw medewerkers.

icon-shield

Disk Encryptie
Bescherm apparaten en gegevens met volledige disk encryptie voor Windows en macOS, beheerd naast ons volledige cyberbeveiligingsportfolio in Sophos Central.

icon-thumbs-up

Intuïtief
Eenvoudig in te stellen, eenvoudig te beheren. U hoeft geen server te implementeren en u hoeft geen back-end-sleutelservers te configureren. Begin binnen enkele minuten met het beveiligen van apparaten.

exploit-prevention

Compliance
Met de toename van werken op afstand, is het belangrijker dan ooit om apparaten en gegevens te beveiligen. Controleer de versleutelingsstatus van het apparaat en toon naleving aan.

icon-self-service

Self-Service portaal
Minder telefoontjes naar de IT-helpdesk. Met het self-service portaal krijgen gebruikers weer toegang tot hun apparaten, zodat ze sneller weer aan de slag kunnen - en de IT-afdeling heeft één ticket minder te verwerken.

icon-folder-lock

Secure File Share
Deel vertrouwelijke bestanden. Een met een wachtwoord beveiligde HTML-wrapper zorgt ervoor dat alleen ontvangers met het juiste wachtwoord toegang hebben tot een document.

icon-eye

Zichtbaarheid
Geef beheerders zichtbaarheid van apparaten in hun domein. Zorg ervoor dat machines zijn versleuteld, of bekijk details over schijven en versleutelingsmethoden.

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning mob

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning

Scroll naar boven