Crossplatform Systeembeheer

Uw Apple & Windows systemen in gecertificeerde handen.

Crossplatform systeembeheer

Omdat uw Crossplatform IT-netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple & Microsoft systemen optimaal.

Steeds vaker zien we ondernemers gebruik maken van zowel Apple- als Microsoftapparatuur, een zogeheten crossplatform-netwerk. Onze gecertificeerde technici hebben jarenlange kennis en ervaring op crossplatform gebied. Tevens zijn wij lid van het Apple Consultants Network en Microsoft Partner. Voor Apple-Windows ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres.

Microsoft Partner Apple Consultants Network

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Uw business partner voor

Apple

Windows

Cloud

Device management

Uw Business partner voor

Wit apple icon

Apple

Wit cloud icon

Cloud

Wit windows icon

Windows

Wit devices icon

Device management

Wat kunt u verwachten van crossplatform systeembeheer?

  • Een IT-partner die lid is van het Apple Consultants Network en het Microsoft Partner Program
  • Nauw contact Apple Certified Technical Coördinators en Microsoft Certified System Engineer
  • Oplossen van conflicten ontstaan in uw Apple-Windows netwerk-configuratie.
  • Preventief onderhoud (schijfcontrole, back up procedures, virusscans etc.)
  • Installatie en controle van standaardpakketten en update beheer
  • Uitlezen en analyseren van logbestanden
  • Installatie en controle van randapparatuur zoals routers, printers en scanners
  • Aanleggen en bijhouden van documentatie t.b.v. licenties e.d.
  • Netwerkbeveiliging.
  • Back-up & controle

CARD Services, uw partner voor Windows & Apple

Om processen te waarborgen en te optimaliseren heeft u voor het crossplatform systeembeheer een IT-partner nodig met verstand van zaken. Een systeembeheer partner die over een groot aanbod van diensten en services beschikt wanneer het om professioneel systeembeheer gaat. Wij hebben ruime ervaring met Apple, Windows en crossplatform netwerken en helpen bedrijven om de totale IT-omgeving stabieler te maken en te houden.

Sinds 1994 zijn wij als Apple specialist aangesloten bij het Apple Consultans Network. Tevens zijn we aangesloten bij het Microsoft Partner Programma. Voor crossplatformadvies, -beheer en -ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres!

Knippenkaart

Met knippenkaarten koopt u voordelig arbeidsuren vooraf in tegen een gereduceerd tarief met een gegarandeerde responsetijd. Ook voorrijkosten kunnen van deze knippenkaart afgehaald worden.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven