Microsoft Intune

Mobile Device Management & Mobile Application Management

Ondersteun al uw devices en uw IT-ecosysteem

Microsoft Intune is een cloudservice die de mogelijkheid biedt om bedrijfsgegevens, applicaties en bronnen veilig beschikbaar te stellen aan medewerkers. Microsoft Intune biedt u de mogelijkheid om alle iOS-, Android-, Windows- en macOS-apparaten veilig te beheren met één oplossing voor eindpuntbeheer. Stroomlijn en automatiseer de implementatie, inrichting, beleidsbeheer, levering van apps en updates.

Efficiëntie
Blijf up-to-date met een zeer schaalbare, wereldwijd verspreide cloudservicearchitectuur. Maak gebruik van de intelligente cloud voor inzichten en basislijnen voor je beveiligingsbeleid en configuratie-instellingen.

Bescherm gegevens
Bescherm je gegevens wanneer je apparaten waarop werknemers of partners werkbestanden openen, niet beheert. Intune-app-beveiligingsbeleid biedt uitgebreide controle over Office 365-gegevens op mobiele apparaten.

Moderniseer beheer zonder in te boeten op de controle
Krijg de meest geïntegreerde en complete mogelijkheden voor apparaatbeheer, app-levenscyclusbeheer en gebruikersinrichting voor Windows 10. Verminder je totale eigendomskosten en zorg voor intelligent cloudbeheer met co-beheerintegratie tussen Microsoft Endpoint Configuration Manager en Intune. Stap in je eigen tempo over naar een moderne desktop terwijl je de nodige controle behoudt.

 

Beheer je uiteenlopende mobiele ecosysteem vanuit de cloud
Bescherm je gegevens met behoud van de productiviteit voor je werknemers op de mobiele apparaten en apps die ze kiezen. Mobile Device Management en Mobile Application Management bieden geïntegreerde gegevensbeschermings- en compliancemogelijkheden waarmee je precies kunt bepalen tot welke gegevens verschillende gebruikers toegang hebben en wat zij kunnen doen met de gegevens in Office en andere mobiele apps.

Bescherming bij de voordeur met voorwaardelijke toegang
Definieer een uitgebreid beleid waarmee alleen de juiste mensen toegang hebben tot de bedrijfsgegevens en zorg ervoor dat de gegevens beschermd blijven door te bepalen hoe ze deze gebruiken in Office en andere mobiele apps. Dwing het beleid af op basis van de voorwaarden die je opgeeft, zoals gebruiker, locatie, apparaatstatus, app-gevoeligheid en realtime risico. Verminder het risico in je omgeving proactief met AI en machine learning.

Geavanceerde informatiebeveiliging in Office 365
Bied de Office-ervaring die je werknemers verwachten zonder de gebruikersproductiviteit in gevaar te brengen. Maak een samenwerkomgeving met gedetailleerde gegevensbesturingselementen in mobiele Office-apps en dwing beleid af voor voorwaardelijke toegang voor Exchange, SharePoint en Teams. Houd werk en persoonlijke gegevens gescheiden in apps met meerdere identiteiten door een gegevensbeveiligingsbeleid toe te passen dat is gebaseerd op gebruikersidentiteiten van bedrijven. Stroomlijn Office 365 ProPlus-implementatie en -updates voor Windows 10 om up-to-date te blijven.

Meer weten over Microsoft Intune?

We bespreken graag de mogelijkheden van Microsoft Intune voor uw organisatie. Neem contact met ons op voor advies of een demo!

Microsoft-Intune

Uw business partner voor

Apple

Windows

Cloud

Device management

Uw Business partner voor

Wit apple icon

Apple

Wit cloud icon

Cloud

Wit windows icon

Windows

Wit devices icon

Device management

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven