Sophos IT-beveiliging

Voor de continuïteit van uw organisatie is een goed beveiligde IT-infrastructuur van groot belang. Met onze Sophos adviseurs haalt u deskundige hulp in huis om malware en hackers tegen te gaan. Een hele geruststelling.

sophos-global-partner-program-silver

Voorkom ransomware aanvallen!
Wilt u zeker weten dat uw bedrijfsbestanden niet gekaapt worden?
Zou u graag alle persoonlijke gegevens veilig willen stellen?
Gerichte ransomware aanvallen, met gijzelsoftware, komen steeds vaker voor. Het kan uw bedrijf ernstige schade toebrengen.

 

Onze oplossingen tegen ransomware
CARD Services neemt u deze zorg graag uit handen met onderstaande slimme oplossingen.

Wat is ransomware precies?
Ransomware is kwaadaardige software(malware/virus). Criminelen hebben dan als doel u te laten betalen. Het is een virus dat bestanden op uw computer volledig blokkeert door een versleuteling. Tegen een flinke losgeldbetaling (ransom) kunt u via een code misschien weer bij uw bestanden komen. De neiging tot betalen is begrijpelijk omdat u bijvoorbeeld niet meer kunt werken, klanten geen bestellingen meer kunnen plaatsen, facturen niet worden betaald en ook de hele salarisadministratie kan platliggen. Misschien is de grootste zorg nog wel uw reputatieschade/vertrouwen als relaties en klanten vernemen dat uw netwerk, met hun gegevens, is gegijzeld.

COMBI DEAL!

Sophos Endpoint Protection
+
Device Encryption
:

al voor € 7,50 per maand

sophos-global-partner-program-silver

Sophos Central

sophos-central-loop-logo

Sophos Firewall

XG Firewall

  • Beveilig externe werkplekken
  • Gratis VPN voor externe toegang
  • Cloud management
  • Optimale bescherming

Sophos Endpoint

Intercept X

  • Kunstmatige intelligentie
  • Anti-ransomware
  • EDR & MDR
  • Voorkom misbruik van uw IT-omgeving

Sophos Central Device Encryption

Volledige disk encryptie, de eerste beveiligingsstap!

Met volledige beheerde harde schijf versleuteling, beschermt u uw Windows- en macOS- apparaten en gegevens tegen fysieke diefstal. Het is eenvoudig in te stellen en te beheren. Binnen enkele minuten zijn uw apparaten beveiligd en is er bewijs dat de data op de Windows- en macOS- apparaten versleuteld zijn.

icon-shield

Disk Encryptie
Bescherm apparaten en gegevens met volledige disk encryptie voor Windows en macOS, beheerd naast ons volledige cyberbeveiligingsportfolio in Sophos Central.

icon-thumbs-up

Intuïtief
Eenvoudig in te stellen, eenvoudig te beheren. U hoeft geen server te implementeren en u hoeft geen back-end-sleutelservers te configureren. Begin binnen enkele minuten met het beveiligen van apparaten.

exploit-prevention

Compliance
Met de toename van werken op afstand, is het belangrijker dan ooit om apparaten en gegevens te beveiligen. Controleer de versleutelingsstatus van het apparaat en toon naleving aan.

icon-self-service

Self-Service portaal
Minder telefoontjes naar de IT-helpdesk. Met het self-service portaal krijgen gebruikers weer toegang tot hun apparaten, zodat ze sneller weer aan de slag kunnen - en de IT-afdeling heeft één ticket minder te verwerken.

icon-folder-lock

Secure File Share
Deel vertrouwelijke bestanden. Een met een wachtwoord beveiligde HTML-wrapper zorgt ervoor dat alleen ontvangers met het juiste wachtwoord toegang hebben tot een document.

icon-eye

Zichtbaarheid
Geef beheerders zichtbaarheid van apparaten in hun domein. Zorg ervoor dat machines zijn versleuteld, of bekijk details over schijven en versleutelingsmethoden.

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. over card mob

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. over card

Scroll naar top