IT-Beveiliging

Hoe veilig is uw IT-omgeving?

Uw IT-beveiliging op orde met CARD Services

De IT-beveiliging van uw onderneming is van het grootste belang, ook voor uw klanten. Geen bedrijf is immers te klein voor professionele beveiliging. CARD Services biedt u een optimale IT-beveiliging voor Windows, Mac en crossplatform IT-omgevingen met o.a. oplossingen van Sophos:

Heeft u geen idee waar u moet beginnen met de beveiliging van uw IT-omgeving?
Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met onze security experts op. CARD Services helpt u graag op weg bij uw beveiligingsvraagstukken.

SOPHOS - client security

Sophos Endpoint Protection
Met Sophos Endpoint Protection beschermt u Windows-, Mac- en Linux-systemen tegen malware en moderne bedreigingen. Sophos Endpoint Protection combineert innovatieve technologieën zoals Malicious Traffic Detection met real-time threat intelligence van SophosLabs om u te helpen bij het blokkeren, detecteren en elimineren van bedreigingen. Daarnaast omvatten de endpoint webfiltering, applicatiebesturing, apparaatbesturing en andere functies.

 

Sophos Mobile Control
Sophos Mobile Control beschermt mobiele apparaten en gegevens zodat uw werknemers effectiever gebruik kunnen maken van mobiele apparaten en productiever kunnen zijn. Met integratie met endpoint-, encryptie- en netwerk Sophos-mogelijkheden voor dreigingsbeheer, kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens en netwerk altijd worden beschermd.

 

Sophos Safeguard Encryption
Sophos SafeGuard codeert inhoud direct nadat het is gemaakt. Versleuteling is altijd actief en garandeert een naadloze en veilige samenwerking. Synchronized Encryption beschermt proactief uw gegevens: de gebruikers-, applicatie- en beveiligingsintegriteit van een apparaat wordt continu gecontroleerd voordat toegang tot gecodeerde gegevens wordt verleend.

 

Sophos Intercept X
Intercept X beschermt u met geavanceerde deep learning-technologie beschermen Windows- en Mac-systemen tegen ongeautoriseerde codering (zoals ransomware) en zero-day-aanvallen. Daarnaast is een visuele analyse van aanvallen mogelijk. Na een aanval helpt de oplossing ook beveiligingsrisico's te elimineren.

 

 

Sophos Mobile

Sophos Central Endpoint Protection
Sophos Central Endpoint Protection beschermt Windows- en Mac-computers tegen ransomware, geavanceerde persistente bedreigingen, virussen en andere malware. Met geïntegreerd toepassingsbeheer, apparaatcontrole en webcontrole in één compacte agent kunnen beleidsregels uniform worden gehandhaafd.

 

Sophos Central Mobile control
Mobiliteit bevordert de productiviteit, maar brengt ook risico's met zich mee. Sophos Central Mobile Control vermindert deze risico's door inzicht te bieden in mobiele activiteiten en beveiligingsbeleid te implementeren dat is afgestemd op de werkpraktijken van werknemers en hun gebruik van mobiele apparaten.

 

Sophos Central Device Encryption
Beheer uw Windows BitLocker en macOS FileVault-schijfencryptie eenvoudig met Sophos Central Device Encryption. Met slechts een paar keer klikken hebt u beleid opgesteld en gebruikers voorzien van compliance- en rapportagemogelijkheden, evenals stand-alone functies voor sleutelherstel - allemaal zonder een server voor sleutelbeheer.

 

SOPHOS - Netwerk security

Sophos UTM/SG Firewall
Bescherm uw netwerk met uitgebreide Sophos-beveiligingsoplossingen: antivirus-, firewall-, draadloze- en webserverbeveiliging. En dat allemaal met een enkel apparaat dat niet alleen krachtig is, maar ook gemakkelijk te gebruiken.

 

Sophos (Central) Server Protection
Bescherm de toepassingen en gegevens die de basis vormen van uw bedrijf - op fysieke of virtuele servers, in de cloud of op locatie. Sophos Server Protection combineert anti-ransomware, witte lijst met applicaties en krachtige anti-malware- en HIPS-mogelijkheden voor eenvoudig, gecentraliseerd beheer van serverbeveiliging (op de cloud of lokaal).

 

Sophos XG Firewall
Sophos herdefinieert de netwerkbeveiliging met de Sophos XG Firewall. Van beheer tot het bewerken van gegevens tot interactie met andere beveiligingssystemen: u krijgt een next-gen-firewall die gemakkelijk te gebruiken, transparant en veilig is.

 

SOPHOS - Infrastructuur

Sophos Secure Wi-Fi
Sophos Secure Wi-Fi maakt veilige en betrouwbare Wi-Fi-toegang door de hele onderneming mogelijk. Vereenvoudig uw draadloze infrastructuur door uw Sophos XG Firewall of SG / UTM te gebruiken als een draadloze controller om uw draadloze netwerk centraal te beheren en beveiligen. De Sophos-toegangspunten worden automatisch ingesteld en geconfigureerd door de firewall. Dus al uw draadloze clients worden betrouwbaar beschermd tegen bedreigingen.

 

Sophos RED
Breid uw beveiligde netwerk eenvoudig uit naar filialen, winkellocaties of externe buitenposten. Met het Remote Ethernet Devices (RED) -beleid kan het bedrijfsbeleid gemakkelijk en uniform worden geïmplementeerd en centraal worden beheerd. Verkeer vindt plaats via gecodeerde VPN-tunnels. Sluit hem gewoon aan en verbind hem met internet - er is niets meer te doen.

 

Sophos Wireless
Met Sophos Wireless kunt u eenvoudig uw Wi-Fi-netwerk instellen via Sophos Central. Beheer en beheer uw netwerk en toegangspunten centraal en gemakkelijk via het online platform. Een bijzonder voordeel is de grote schaalbaarheid van deze oplossing - deze past zich aan uw individuele vereisten aan.

 

SOPHOS - content security

Oplossingen voor netwerkbeveiliging, enduser- en serverbeveiliging.

Sophos Secure Email Gateway
De Sophos Email-appliance is specifiek ontworpen om e-mailverkeer te beveiligen en is een alles-in-één oplossing voor e-mailversleuteling, DLP, antispam en bescherming tegen dreigingen. Het verdedigt met succes state-of-the-art phishing-aanvallen, waardoor u volledige controle hebt over welke gegevens uw bedrijf per e-mail verlaten.

 

Sophos Sandstorm
Sophos Sandstorm is een verdediging tegen geavanceerde persistente bedreigingen (APT) en zero-day malware en kan worden gebruikt als een aanvulling op Sophos-beveiligingsproducten. Door gebruik te maken van krachtige cloud-gebaseerde next-generation sandbox-technologie, inclusief diepgaand leren, maakt Sophos Sandstorm snelle detectie, blokkering en reactie op ontwijkende malware mogelijk die andere oplossingen over het hoofd ziet.

 

Sophos (central) E-mail
Met Sophos Email krijgen gebruikers een bewezen virus-, spam- en phishing-beveiliging voor hun mailverkeer, dat eenvoudig kan worden geïntegreerd en snel kan worden ingesteld. Als onderdeel van Sophos Central kan het beheer van e-mailbeveiliging worden beheerd in één console, samen met eindpunt-, web- en draadloze beveiliging. De service biedt continuïteit van e-mail met zelfbedieningsportal voor eindgebruikers, spooling, noodinbox en meer.

 

Onze beveiligingspartners

Door sterke partnerships aan te gaan kunnen wij onze klanten de beste beveiligiginsoplossing bieden tegen een scherp tarief. Wij zijn partner van:

 

Sophos 

Proofpoint

Jamf

Synology

Ekco

Microsoft Partner Apple Consultants Network

Uw business partner voor

Apple

Windows

Cloud

Device management

Uw Business partner voor

Wit apple icon

Apple

Wit cloud icon

Cloud

Wit windows icon

Windows

Wit devices icon

Device management

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Om u ook op afstand te kunnen helpen maken wij gebruik van onderstaande applicaties. Download ze hieronder

Teamviewer

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. over card

Microsoft Teams

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. over card mob

iOS Support op afstand

Teamviewer

Microsoft Teams

Scroll naar top