Monitor kalibratie

De fotospectraalmeter kalibreert en profileert uw monitoren!

Wat is monitor kalibratie?

Tijdens de kalibratie procedure word door middel van een fotospectraalmeter de afwijking van uw monitor gemeten. Bij deze meting worden onder anderen de kleurinstellingen, helderheid, contrast, gamma en kleurtemperatuur gecontroleerd. De mogelijke afwijkingen worden vervolgens opgeslagen in een kleurprofiel waarmee het besturingsysteem de kleuren bijstelt. Dit zorgt ervoor dat de kleuren correct op uw monitor worden weergeven.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Niet alle monitoren geven de kleur juist weer

Afwijkingen in de kleurweergave worden onder andere veroorzaakt door het soort licht (kunstlicht of daglicht) waar de monitor zich in bevindt, de standaard fabrieksinstellingen, maar ook de leeftijd van de monitor heeft een grote invloed want na verloop van tijd vermindert de kwaliteit. Zo komt het nogal eens voor dat mensen veel tijd besteden aan het bewerken van hun digitale foto's terwijl de monitor niet gekalibreerd is. Wanneer vervolgens de foto’s afgedrukt worden kan dit leiden tot grote teleurstellingen. Een gekalibreerde monitor helpt bij het werken met kleurechte beelden.

Microsoft Partner Apple Consultants Network

''Deze service is ideaal voor fotografen, dtp'ers en designers.
De fotospectraalmeter kalibreert en profileert al uw displays waaronder ook die van laptops!"

Advies: 1x per 3 maanden.

Door de Monitor kalibratieprocedure elke 3 maanden uit te voeren bent u ervan verzekerd met kleurechte beelden te werken. Bij het afsluiten van het CARD Services kalibratie abonnement krijgt u 10% korting op de hieronder aangegeven tarieven! Met dit abonnement wordt elke 3 maanden uw hardware gekalibreerd door de specialisten van CARD Services.

Monitor kalibratie tarieven

1-monitor

1 monitor

€99,-

5-monitoren

5 monitoren

€299,-

10-monitoren

10 monitoren

€499,-

11-meer-monitoren

11 of meer monitoren

Op aanvraag

Prijzen excl. btw

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning mob

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning

Scroll naar boven