Microsoft 365 back-up

Waar Microsoft stopt, gaat CARD Services door!

Microsoft 365 geeft veel online mogelijkheden voor gebruikers. Hierdoor is er veel gebruiksgemak ontstaan, doordat het delen, synchroniseren en het online werken in bestanden veel gemak oplevert. Je data staat veilig en Microsoft zorgt voor de infrastructuur, maar dat ene mailtje met dat klantendossier erin dat je laatst hebt verwijderd, dat kun je niet meer terugzetten.

 

Verlies

Wel eens nagedacht hoe het zou zijn om je data in één klap kwijt te zijn? Door bijvoorbeeld een harde schijf die het begeeft of bij inbraak of brand? Kun jij zonder je data?
Vrijwel iedereen zal bovenstaand scenario geen prettig idee vinden. Daarom is het belangrijk een goed back-up systeem te creeëren.
Veel data staat tegenwoordig online opgeslagen en niet meer fysiek. Bij verlies van bijvoorbeeld een Internetverbinding of een wachtwoord is deze data niet meer te benaderen.

 

Data

Data valt geheel onder je eigen verantwoordelijkheid. Data terughalen, backups, maar ook het goed uploaden en downloaden van files zijn voor jou verantwoordelijkheid.
Niet zo veilig vinden wij, want niet iedereen heeft in de gaten dat Microsoft geen backup heeft van jou gegevens, dus weg is weg.
Daarom hebben we een dienst ontwikkeld om het gemak van Microsoft 365 uit te breiden met de back-up dienst van CARD Services.

Bekijk onze back-up pagina

Back-up

Microsoft 365 is zeer geschikt voor zowel een Apple- als Windowsomgeving. Ook het samenwerken hierbij is erg praktisch.
CARD Services heeft veel ervaring in beide omgevingen en kan daarom goed van advies dienen. Een back-up kun je veilig bij een derde partij regelen, zoals CARD Services. De verantwoordelijkheid ligt dan niet meer bij de gebruiker en daar hoef je dan als ondernemer, bedrijf of persoon niet meer over na te denken. De data is veilig en goed beheerd, bovendien worden oudere back-ups lang bewaard voor het herstellen van fouten.

 

Bekijk ook onze Microsoft 365 pagina!

 

CARD Services biedt 3 back-up pakketten aan. Heb je geen idee welk back-up pakket bij je situatie past? CARD Services denkt graag mee over de best passende oplossing.

 

Wil je meer weten over back-ups? 

Stel uw vraag er e-mail of telefonisch via onderstaande contactmogelijkheden:

CARD Services Utrecht: 030 204 02 24 | Support@cardservices.nl

CARD Services Zwolle: 038 423 3536 | service@cardservices.nl

 

Online reparatie indienen

Deel dit bericht:

Scroll naar top