Microsoft Azure als Cloud-oplossing voor al je digitale vraagstukken!

Wil je je bedrijf toegankelijk maken voor je medewerkers, wanneer het hen uitkomt?
Of wil je juist dat jou klanten hier dag en nacht kunnen inloggen en hun bedrijfsprocessen kunnen inzien?

Investering

Het voordeel van Azure is dat je niet hoeft te investeren in hardware of een ruimte met faciliteiten waarin servers moeten draaien.
Bij calamiteiten kun je altijd bij je gegevens doordat deze bij een datacenter staan opgeslagen.
Azure is echter niet alleen opslagruimte, Azure is een platform.
De Azure omgeving kun je naar je eigen wensen inrichten. Bijvoorbeeld met een ruimte voor hosting van een website, maar uiteraard ook ruimte gebruiken voor databases.

Uitbreiding

Heb je al een datacenter en wil je deze uitbreiden, dan kun je kiezen voor de Azure Hybride oplossing en zo het platform gebruiken als verlengstuk van je eigen datacenter.

Mogelijkheden

Tot de mogelijkheden van Azure behoren onder andere opslagruimte in een cloud, bewaar hier je backup en zet je database hier neer. Maar er is veel meer!
Gebruik Azure als hostingruimte voor je websites, webwinkel en domeinnamen.
Beheer bijvoorbeeld ook de apparaten binnen je bedrijf of organisatie met behulp van Mobile Device Management. Hiermee kan ook de indeling op deze apparaten worden bepaald door middel van Mobile Application Management Services.
Maak gebruik van de beveiligingstools of creeër virtuele computers en servers. De extra mogelijkheden zijn talloos en flexibel inzetbaar.
Bovendien betaal je alleen voor datgene wat je ook daadwerkelijk gebruikt.

Gebruik

Binnen Azure is dit alles goed beveiligd. Bovendien is Azure ingericht als open source platform en daarom uitermate geschikt voor nagenoeg elk apparaat.

CARD Services en Azure

Voor al uw IT problemen kunt u contact opnemen met CARD Services. Wij zijn Business Partner van Apple, Microsoft, werken met Cloud en Device Management.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Online reparatie indienen

Scroll naar boven