Junior iPhone technicus

Kom ons team versterken als Junior iPhone technicus

CARD Services Zwolle is een onafhankelijke Apple Premium Service Provider (APSP) en ICT-dienstverlener met een landelijke dekking, werkend vanuit vestigingen in Utrecht en Zwolle.
Al 24 jaar houden wij ons elke dag bezig met o.a. de reparatie van Apple apparaten en het beheer van zakelijke IT-netwerken. Dit doet CARD samen met haar 23 collega’s in Zwolle en 13 in Utrecht. Service en oplossingsgericht werken is daarbij een belangrijke drijfveer binnen CARD. Vanwege groei zijn wij regelmatig op zoek naar versterking binnen het team.

Junior iPhone technicus m/v (40 uur)

Functieomschrijving
Wij zijn continue op zoek naar Apple reparatie talent. Ben jij net van school af en lijkt jou dit dé baan voor jou? Lees dan snel verder. CARD Services Zwolle is dé Apple Premium Service Provider(APSP) van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in Apple systemen en voeren reparaties binnen en buiten de Apple garantie uit. Binnen ons bedrijf heerst een gezellige en informele werksfeer.

Als Junior iPhone technicus maak je deel uit van onze technische dienst. We leren je hoe je Apple producten diagnosticeert en repareert. Daarnaast voorzie je onze klanten van advies. Wij verwachten van jou dat je na een leer- en inwerkperiode zelfstandig reparaties kunt uitvoeren.

Functie eisen
Als iPhone technicus wordt je natuurlijk niet geboren, daarom bieden we kandidaten de mogelijkheden voor het behalen van de juiste certificeringen en zal er na je start een ruime inwerkperiode volgen. Zie jij jezelf terug in onderstaande beschrijving? Aarzel dan niet en solliciteer naar onze functie van Junior iPhone technicus.

  • een Apple liefhebber met affiniteit voor techniek;
  • klantvriendelijke en service-gericht;
  • bereid veel bij te leren over alles wat maar met Apple producten te maken heeft;

Wij bieden:

  • aantrekkelijke loonvoorwaarden;
  • de mogelijkheid om Apple certificaten te behalen;
  • Een super leuk en hardwerkend team die elk jaar weer de beste willen zijn in wat ze doen;
Er heerst een informele en no-nonsense werksfeer bij CARD Services en wij zijn continue bezig met verbetering. Daarnaast vinden wij persoonlijkheid en talent, wat niet zwart op wit te benoemen is, een belangrijke afweging. In dit jonge team met een gemiddelde leeftijd van 27 zijn wij ook zoek naar collega's. Denk je dat jij als persoon een positieve aanvulling voor ons bent, grijp dan deze kans en reageer!
Motiveer waarom je bij ons wil werken, dan laten wij je zien wat wij als werkgever voor jou kunnen betekenen. Stuur je CV en motivatiebrief toe voor: ….

Geïnteresseerd?

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

iphone-technicus-afb

Vacature:
Junior iPhone technicus
Aantal uren:
40/week
Locatie:
Zwolle

Verstuur je CV en Motivatie!

verstuur je CV en Motivatie!_Utrecht

  • Sleep bestanden hierheen of
Medewerker-CARDSERVICE