Proper-stok ontwikkelaars

Consultancy & Support voor Apple netwerk in Windowsomgeving.

Over Proper-Stok Groep B.V.
Proper-Stok Groep B.V., een gebieds- en projectontwikkelaar in vastgoed,  kiest ervoor om te investeren in kennis en concepten en niet in (grond-)posities in de markt. Proper-Stok: “Creativiteit is een wezenlijk fundament van onze identiteit. Dat uit zich op vele verschillende niveaus; bijvoorbeeld hoe we omgaan met en invulling geven aan stedenbouwkundige opgaven, de bouwstijl en architectuur van onze projecten, de kwaliteiten van de woningen die we ontwikkelen en ook in onze communicatie naar consument en opdrachtgevers. De interne, grafische studio is daarmee een belangrijk bedrijfsonderdeel dat voornamelijk fungeert als verlengstuk voor onze gebiedsontwikkelaars en het verkoopteam. De keuze om te werken met Apple Macintosh is voor de grafische sector welhaast vanzelfsprekend.”

Consultancy & support

De Consultancy & support afdeling van CARD Services regelt voor Proper-Stok Groep B.V. reeds jaren alle benodigde hard- en software voor de studio. Tevens zijn zij mede-architect van het netwerk en voorzien zij in de technische support. De samenwerking met CARD Services bevalt goed, aldus Proper-Stok: “Zij onderscheiden zich in positieve zin door uitstekende servicegerichtheid en zeer bekwaam technisch personeel.”

Bedrijfsverhuizing Apple in Windows omgeving
“CARD Services denkt actief mee naar IT-oplossingen, de servicemonteurs zijn in geval van storingen ten alle tijde snel beschikbaar en vinden zonder uitzondering een adequate oplossing voor het probleem. Ons Apple-netwerk opereert in een grote Windows-omgeving. Vanwege concernrichtlijnen hebben wij voor de office-omgeving een andere serviceprovider. IT-vraagstukken vergen in dat geval veelal schakelen tussen vele verschillende partijen en contactpersonen op verschillende niveaus. CARD Services weet dat uitstekend te coördineren en neemt die zorg overtuigend uit handen. Afgelopen jaar is Proper-Stok Groep B.V. verhuisd, continuïteit van het bedrijfsproces is in dat geval cruciaal. Ook in die opgave heeft CARD Services zich bewezen als een betrouwbare partner. De taak van de studio is simpelweg mooie dingen maken. CARD Services draagt daar - welhaast ongemerkt - aan bij."
proper-stok-ontwikkelaars

Waarmee kunnen wij u helpen?

Scroll naar boven