Sophos Intercept X

Benut de kracht van een diep lerend neuraal netwerk

Realiseer ongeëvenaarde preventie van endpoint-bedreigingen. Intercept X maakt gebruik van deep learning, een geavanceerde vorm van machine learning om zowel bekende als onbekende malware te detecteren zonder afhankelijk te zijn van handtekeningen.

Deep learning maakt Intercept X slimmer, schaalbaarder en effectiever tegen nooit eerder vertoonde bedreigingen. Intercept X maakt gebruik van deep learning om beter te presteren dan eindpuntbeveiligingsoplossingen die alleen gebruikmaken van traditionele machine learning of op handtekeningen gebaseerde detectie.

Endpoint Detection and Response (EDR)
Til het opsporen van bedreigingen en IT-beveiligingsactiviteiten naar een hoger niveau met krachtige mogelijkheden voor query's en respons op afstand.

Anti-ransomware
Bescherming van bestanden, automatisch bestandsherstel en gedragsanalyse om ransomware te stoppen en opstart bestanden te beschermen.

Deep learning technologie
Kunstmatige intelligentie ingebouwd in Intercept X die zowel bekende als onbekende malware detecteert zonder te vertrouwen op handtekeningen.

Preventie
Voorkom aanvallers door de exploits en technieken te blokkeren die worden gebruikt om malware te verspreiden, inloggegevens te stelen en aan detectie te ontsnappen.

Managed Threat Response
Elite-team van dreigings- en responsexperts die namens u gerichte acties ondernemen om zelfs de meest geavanceerde dreigingen te neutraliseren

Actieve maatregelen tegen bedreigingen
Maatregelen tegen bedreigingen voorkomt persistentie op machines, bescherming tegen diefstal van inloggegevens en detectie van kwaadaardig verkeer.

Probeer de gratis online demo!

Stop Ransomware!

Blokkeer ransomwareaanvallen voordat ze grote schade aanrichten aan uw organisatie. Intercept X bevat anti-ransomware-technologie die kwaadaardige versleutelingsprocessen detecteert en afsluit voordat ze zich over uw netwerk kunnen verspreiden. Het voorkomt zowel bestandsgebaseerde als master bootrecord-ransomware.

Alle versleutelde bestanden worden teruggedraaid naar een veilige staat, wat betekent dat uw medewerkers ongestoord kunnen blijven werken, met minimale impact op de bedrijfscontinuïteit. U krijgt gedetailleerde informatie na het opschonen, zodat u kunt zien waar de dreiging is binnengekomen, wat deze heeft aangeraakt en wanneer deze is geblokkeerd.

De eerste EDR ontworpen voor beveiligingsanalisten en IT-beheerders

Met Intercept X Advanced met EDR kunt u elke vraag stellen over wat er in het verleden is gebeurd en wat er nu gebeurt op uw eindpunten. Jaag op bedreigingen om actieve tegenstanders te detecteren, of maak gebruik van IT-operaties om de IT-veiligheidshygiëne te handhaven. Als een probleem wordt gevonden, reageer dan met precisie. Door te beginnen met de sterkste bescherming, stopt Intercept X datalekken voordat ze beginnen. Het vermindert het aantal te onderzoeken items en bespaart u tijd.

  • De sterkste bescherming gecombineerd met krachtige EDR;
  • Voeg expertise toe, niet het personeelsbestand;
  • Gebouwd voor IT-operaties en het opsporen van bedreigingen.

Managed Threat Response

  • Threat Hunting - Proactieve 24/7 jacht door ons eliteteam van dreigingsanalisten. Bepaal de mogelijke impact en context van bedreigingen voor uw bedrijf.
  • Response - Initieert acties om namens u bedreigingen op afstand te onderbreken, in te dammen en te neutraliseren om zelfs de meest geavanceerde bedreigingen te stoppen
  • Voortdurende verbetering - Krijg bruikbaar advies voor het aanpakken van de hoofdoorzaak van terugkerende incidenten om te voorkomen dat ze zich opnieuw voordoen

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. over card mob

iOS Support op afstand

Teamviewer

Microsoft Teams

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Om u ook op afstand te kunnen helpen maken wij gebruik van onderstaande applicaties. Download ze hieronder

Teamviewer

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. over card

Microsoft Teams

Scroll naar top