Sophos Intercept X

Benut de kracht van een diep lerend neuraal netwerk

Met Intercept X detecteert u zowel bekende als onbekende malware in uw werkstation. De beveiliging maakt gebruik van deep learning, een geavanceerde vorm van zelf lerend.

Deep learning maakt Intercept X slimmer, schaalbaarder en effectiever tegen nooit eerder vertoonde bedreigingen. Het blokkeert ransomware aanvallen voordat ze grote schade aanrichten aan uw organisatie.
Kwaadaardige versleuteling worden door Intercept X gedetecteerd en afgesloten voordat ze zich over uw netwerk kunnen verspreiden. Uw medewerkers kunnen ongestoord blijven werken, want versleutelde bestanden worden teruggedraaid naar een veilige staat.

Endpoint Detection and Response (EDR)
Het opsporen van bedreigingen en IT-beveiligingsactiviteiten worden naar een hoger niveau getild met krachtige mogelijkheden voor query's en response op afstand.

Anti-ransomware
Bescherming van bestanden, automatisch bestandsherstel en gedragsanalyse om ransomware te stoppen en opstart bestanden te beschermen.

Deep learning technologie
Kunstmatige intelligentie ingebouwd in Intercept X die zowel bekende als onbekende malware detecteert.

Preventie
Voorkom aanvalleren door de exploits en technieken te blokkeren die worden gebruikt om malware te verspreiden en inloggegevens te stelen.

Managed Threat Response
Dit Elite-team van dreigings- en responsexperts die namens u gerichte acties ondernemen om zelfs de meest geavanceerde dreigingen te neutraliseren

Actieve maatregelen tegen bedreigingen
Maatregelen die bedreigingen voorkomen op machines, bescherming biedt tegen diefstal van inloggegevens en de detectie van kwaadaardig verkeer.

Probeer de gratis online demo!

Stop Ransomware!

Blokkeer ransomwareaanvallen voordat ze grote schade aanrichten aan uw organisatie. Intercept X bevat anti-ransomware-technologie die kwaadaardige versleutelingsprocessen detecteert en afsluit voordat ze zich over uw netwerk kunnen verspreiden. Het voorkomt zowel bestandsgebaseerde als master bootrecord-ransomware.

Alle versleutelde bestanden worden teruggedraaid naar een veilige staat, wat betekent dat uw medewerkers ongestoord kunnen blijven werken, met minimale impact op de bedrijfscontinuïteit. U krijgt gedetailleerde informatie na het opschonen, zodat u kunt zien waar de dreiging is binnengekomen, welke bestanden zijn geïnfecteerd en wanneer deze is geblokkeerd.

De eerste EDR ontworpen voor beveiligingsanalisten en IT-beheerders

Met Intercept X Advanced met EDR kunt u elke vraag stellen over wat er in het verleden is gebeurd en wat er nu gebeurt op uw eindpunten. Jaag op bedreigingen om actieve kwaadwillenden te detecteren, of maak gebruik van IT-operaties om de IT-veiligheid te handhaven. Reageer met precisie als een probleem wordt gevonden. Door te beginnen met de sterkste bescherming, stopt Intercept X datalekken voordat ze beginnen. Het vermindert het aantal te onderzoeken items en bespaart u tijd.

  • De sterkste bescherming gecombineerd met krachtige EDR;
  • Voeg expertise toe, niet het personeelsbestand;
  • Gebouwd voor IT-operaties en het opsporen van bedreigingen.

Managed Threat Response

  • Threat Hunting - Proactieve 24/7 jacht door ons eliteteam van dreigingsanalisten. Bepaal de mogelijke impact en context van bedreigingen voor uw bedrijf.
  • Response - Initieert acties om namens u bedreigingen op afstand te onderbreken, in te dammen en te neutraliseren om zelfs de meest geavanceerde bedreigingen te stoppen
  • Voortdurende verbetering - Krijg bruikbaar advies voor het aanpakken van de hoofdoorzaak van terugkerende incidenten om te voorkomen dat ze zich opnieuw voordoen

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning mob

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning

Scroll naar boven