Sophos is het antwoord op Cyberaanvallen

Cyberaanvallen voorkomen?

We zien het regelmatig in het nieuws voorbijkomen. Bedrijven die worden ‘gekaapt’ door digitale bedreigingen of gijzelingen.
Data is voor alle bedrijven belangrijk. Of het nu je klantenbestand is, je bedrijfsgegevens, je financiële gegevens, je voorraadsysteem of overige data waarmee je je werk doet, je wilt het veilig en stabiel beveiligen.

Op welk netwerk je ook werkt, veiligheid hoort daarbij voorop te staan. Maar wat heb je hierbij nodig? Lees meer over beveiligen

Een betrouwbare partner

Voor IT-security bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met het beveiligen van Apple netwerken en helpen we bedrijven om de totale IT-omgeving stabieler te maken en zo te houden.
Sinds 1994 zijn wij als Apple specialist aangesloten bij het Apple Consultants Network. Daarnaast zijn we Sophos Silver Partner en aangesloten bij het Microsoft Partner Programma. We hebben ook ruime ervaring met Windows- en cross-platform netwerken.

Een kwalitatief goed en stabiel product voor je bedrijf en je thuissituatie

Sophos voorziet ons, voor zowel hardware als software, van tal van beveiligingsmogelijkheden voor bedrijven tot wel 5000 zitplaatsen. Maar ook voor de thuisgebruiker zijn er beveiligingsproducten zoals Sophos Home (gratis virusscanner) en Sophos Premium, de uitgebreide versie van Sophos Home. Sophos Premium is gebaseerd op de zakelijke Sophos InterceptX en Sophos Central. Je kunt hier 10 apparaten mee beveiligen en ook tegen ransomware (gijzelsoftware).

Beveilig je IT met CARD Services als Sophos partner

Er zijn steeds meer verschillende vormen van bedreigingen van buitenaf mogelijk. Daarom is het belangrijk op verschillende punten tegelijk in te zetten, om de diverse vormen van bedreigingen allemaal tegen te gaan. Voor de zakelijke markt zijn er vele oplossingen beschikbaar binnen Sophos.

Sophos Mobile is een endpoint management systeem voor zowel Windows 10, macOS, iOS & Android apparaten. Deze apparaten worden dan beveiligd tegen bedreigingen van buiten af.
Sophos Encryption voorziet al je apparaten van disk encryptie met Sophos SafeGuard Encryption. Zodra een document wordt aangemaakt, wordt deze onmiddellijk versleuteld.
• Sophos XG Firewall. De Sophos XG Firewall geeft ongekend inzicht vanuit het controlecentrum in onder andere het netwerk en zijn gebruikers.

• Sophos InterceptX Endpoint
Sophos InterceptX is een combinatie van technieken. Daarnaast integreert Sophos InterceptX de best beoordeelde malwaredetectie en uitbuitingsbeveiliging van de industrie met ingebouwde eindpuntherkenning en -respons (EDR).
• Sophos InterceptX Server beschermt de belangrijkste applicaties en gegevens die het hart van je bedrijf vormen. Ondanks de naam ‘Server’ maakt het niet uit of die gegevens nu op een fysieke servers, virtuele servers of in de cloud staan.

Sophos Email is een diepgaand netwerk dat zero-day malware en ongewenste applicaties kan blokkeren. Het zorgt ervoor dat eventuele e-mailbedreigingen hier niet doorheen komen.
Sophos UTM (Unified Threat Management). Een UTM firewall dient ervoor om alle mogelijke beveiligingsservices toe te passen. De kunstmatige intelligentie die is ingebouwd in Sophos Sandstorm is een geavanceerde vorm van machine learning, waarmee malware wordt gedetecteerd zonder afhankelijk te zijn van handtekeningen.
• Sophos Central. De revolutionaire Security Heartbeat™ zorgt ervoor dat de eindpuntbeveiliging en firewall met elkaar communiceren.

Klik hier voor de mogelijkheden die we aanbieden.

 

Online reparatie indienen

Scroll naar top