Web & Cloud oplossingen

Maatwerk ontwikkeling en standaard oplossingen door CARD Solutions

Met Office 365 kunt u bijna overal werken met vrijwel elke pc, Mac, iPhone of iPad, Android en BlackBerry. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent. Wel moet u een werkende internetverbinding hebben, maar dat is dan ook alles!  Deel eenvoudig documenten, start onderweg een chat of videovergadering met collega's of klanten, maak automatisch back-ups van bestanden en overal toegang tot uw e-mail en uw agenda.

Lees meer

Webontwikkeling bevat alles wat volgt na de basisontwikkeling van uw website. Bij webontwikkeling gaan we een stap verder en komen complexe koppelingen om de hoek kijken. Webontwikkeling wordt toegepast indien u bijvoorbeeld uw website met uw administratie, planmodules of webshop wilt koppelen. U voegt dus functionaliteiten toe aan uw website waar u en uw klanten van profiteren. Benieuwd naar de mogelijkheden van webontwikkeling?

Lees meer

Groeit de omvang van uw data en wilt u hier overzicht in genereren? Dan is een database op maat de oplossing voor u. Onze programmeurs brengen uw wensen in kaart en creeeren uw oplossing op maat. Vanaf nu slaat u uw data zoals klantgegevens, productgegevens, bestellingen en facturen centraal op en kunt u deze weer eenvoudig terugvinden. Natuurlijk zoveel mogelijk geautomatiseerd, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Lees meer

FileMaker Pro is krachtige, gebruiksvriendelijke database applicatiesoftware waarmee administratieve oplossingen op maat worden gemaakt voor uw bedrijf welke geschikt zijn voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het web. Gebruik FileMaker Pro om gegevens te beheren en te delen met uw team. Maak uw eigen oplossing of gebruik een van de vele ingebouwde startklare oplossingen voor het beheer van contacten, inventarissen, projecten en meer.

Lees meer

Omdat wij een hostingprovider zijn, kunt u uw website of e-mail hosten zonder dat u dure hardware hoeft aan te schaffen. In plaats van hoge aanschafkosten betaalt u een vast laag huurbedrag per maand voor schijfruimte op onze snelle en betrouwbare servers. Om deze weg voor u toegankelijker en overzichtelijker te maken, zijn deze diensten ondergebracht in een aantal webhostingpakketten. U kiest het webhostingpakket dat het beste bij uw bedrijf past. Uiteraard staan onze professionals voor u klaar om u hierbij te adviseren.

Lees meer

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. web en cloud

Medewerker-CARDSERVICE