Database ontwikkeling

Al uw bedrijfsdata centraal opgeslagen en overal eenvoudig opvraagbaar

Een database afgestemd op uw bedrijf

Vroeger waren er nog archiefkasten benodigd om alle bedrijfsdata in op te slaan, tegenwoordig kunt u dit opslaan in een digitale 'archiefkast'. Het voordeel van een database is dat deze uitstekend te koppelen is met bijvoorbeeld een website. Dit maakt het mogelijk snel en eenvoudig informatie op te vragen. Zo kunt u beter op wensen van klanten inspelen, processen in kaart brengen en optimaliseren. Wij hebben jarenlange ervaring in het programmeren van databases en de koppeling met software.

Heeft u grote ambities of past uw bedrijf niet in een standaardpakket? Laat dan een database op maat ontwikkelen, zodat u zeker weet dat dit systeem voor 100% aansluit bij de wensen en ontwikkelingen van uw organisatie

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Database ontwikkelen

Allereerst worden uw huidige systeem en bestaande bedrijfsprocessen met een analyse in kaart gebracht. In deze analyse worden uiteraard uw wensen en de specifieke kenmerken van uw bedrijf meegenomen. Er wordt een plan van aanpak geschreven en in samenspraak met u wordt een database oplossing ontwikkeld die aan al uw wensen voldoet.

Database plaatje

Uw database doorontwikkelen

Aangezien een bedrijf constant in beweging is, dient ook uw database mee te gaan met de ontwikkelingen. Indien u reeds een database heeft, dan kan deze mogelijk verder ontwikkeld worden door onze programmeurs. Onze specialisten kijken samen met u naar mogelijke aanpassingen en uitbreidingen. Gelukkig kunnen de voor u ontwikkelde databases altijd doorontwikkeld en/of aangepast worden. Zo beschikt u altijd over de juiste functies in uw database systeem. Bekijk ook de mogelijkheden van FileMaker. Stel ons op de hoogte van uw wensen, dan doen wij u een passend voorstel!

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning

iOS Support op afstand

Teamviewer

Microsoft Teams

Scroll naar boven