Claris FileMaker ontwikkeling

Wat kan Claris FileMaker voor uw onderneming betekenen?

Wat is Claris FileMaker en wat zijn de mogelijkheden

Claris FileMaker Pro is krachtige, gebruiksvriendelijke database applicatie software waarmee administratieve oplossingen op maat worden gemaakt voor uw bedrijf welke geschikt zijn voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het web. Gebruik Claris FileMaker om gegevens te beheren en te delen met uw team. Maak uw eigen oplossing of gebruik een van de vele ingebouwde startklare oplossingen voor het beheer van contacten, inventarissen, projecten en meer.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Claris FileMaker licenties

Claris FileMaker Pro is een geweldige oplossing die u al het nodige biedt om een zakelijke maatoplossing voor uw team te ontwikkelen en in gebruik te nemen. Om Claris FileMaker te kunnen gebruiken, dient u in het bezit te zijn van Claris FileMaker licenties. U kunt uw Claris FileMaker licenties bij CARD Solutions aanschaffen.

Claris FileMaker Go

Bent u vaak onderweg en heeft u veel gegevens nodig van bijvoorbeeld relaties, offertes, orders, planning en meer? Neem uw Claris FileMaker database mee zonder te slepen met uw laptop. Met Claris FileMaker Go wijzigt en bekijkt u gegevens via uw iPhone, iPod touch of iPad.

Claris FileMaker Hosting

Met Claris FileMaker hosting heeft u uw database of backoffice altijd en overal beschikbaar. U hoeft geen dure hardware aan te schaffen maar huurt voor een vast bedrag per maand ruimte op een van onze Claris FileMaker hosting servers. U betaalt slechts een maandelijks bedrag en profiteert toch van een snelle en goed bereikbare Claris FileMaker database, waar tevens elke dag een back-up van wordt gemaakt.

Claris FileMaker Maatwerk ontwikkeling

Zijn uw ambities groot of past uw bedrijf niet in een standaardpakket? Bespreekt u dan eens de mogelijkheden van het veelzijdige Claris FileMaker Pro! De Claris FileMaker specialisten van CARD Solutions ontwikkelen een systeem dat naadloos aansluit bij uw wensen en de processen van uw organisatie. Zo behaalt u een maximaal rendement uit uw Claris FileMaker Pro database. CARD Solutions is lid van de FileMaker Business Alliance (FBA) & FileMaker Developer Subscription.

Claris FileMaker Consultancy & detachering

De Claris FileMaker specialisten kunnen bij u op locatie uw Claris FileMaker vraagstukken helpen oplossen en maatwerk verrichten aan uw bestaande Claris FileMaker oplossing. Dit kan door uw bestaande oplossingen te analyseren, aan te passen of uit te breiden. Maar het kan ook zijn dat u een Claris FileMaker oplossing van begin tot eind wilt laten bouwen welke naadloos aansluit op uw huidige systemen. CARD Solutions beschikt over Claris FileMaker specialisten die met u mee kunnen denken over database gerelateerde vraagstukken. Zij kunnen u adviseren over mogelijke databaseoplossingen en de invoering daarvan.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning

iOS Support op afstand

Teamviewer

Microsoft Teams

Scroll naar boven