Hosting

Maak gebruik van de betrouwbare Nederlandse hostingservers van CARD Solutions

Webhostingpakketten

U kunt uw website of e-mailserver hosten zonder dat u dure hardware hoeft aan te schaffen. In plaats van hoge aanschafkosten betaalt u een vast laag huurbedrag per maand voor schijfruimte op onze snelle en betrouwbare servers. Om deze weg voor u toegankelijker en overzichtelijker te maken, zijn deze diensten ondergebracht in een aantal webhostingpakketten. U kiest het webhostingpakket dat het beste bij uw bedrijf past. Uiteraard staan onze professionals voor u klaar om u hierbij te adviseren. Wilt u een eigen private cloud hosten of gebruik maken van dedicated/colocated hosting? Dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op en bespreek uw wensen. U ontvangt van ons een aanbod op maat.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Opties hosting

Aanvulling schijfruimte per pakket:                                     €5,- per 10 GB p.m.
Aanvulling databases:                                                            €12,- per FileMaker Pro-database of
SQL-database p.m.

Database-ontwikkelen-ontwikkeling

Opties e-mail

Aanvulling e-mailadressen per pakket:                               €5,- per 5 extra e-mailadressen p.m.

FileMaker hosting

Met FileMaker server hosting van CARD Solutions heeft u uw FileMaker database altijd en overal beschikbaar. U hoeft niet te investeren in dure hardware maar huurt voor een vast bedrag per maand ruimte op de FileMaker Cloud systemen of dedicated servers. U betaalt slechts een maandelijks bedrag en profiteert toch van een snelle en goed bereikbare database.

Voorwaarden

Wij hanteren voor de toegestane hoeveelheid dataverkeer een Fair Use Policy. Dit houdt in dat er voor het dataverkeer geen harde grens is. De toegestane hoeveelheid is afhankelijk van het gemiddelde verbruik van de overige klanten. Wanneer uw gehoste database of website bovengemiddeld veel dataverkeer veroorzaakt, zal in overleg met u een passende oplossing gezocht worden. De hostingpakketten worden per jaar gefactureerd. Op bovenstaande diensten geldt een minimale contractduur van één jaar, opzegging dient te geschieden uiterlijk drie maanden voor afloop van het contract. Het contract wordt telkens stilzwijgend verlengd met één jaar. Bij veranderen van pakketkeuze wordt uw contract met twaalf maanden verlengd. Upgraden naar een hoger pakket kan per direct. Downgraden kan enkel aan het einde van de contractperiode.

Op deze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief btw. Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten. Laatste update: 2 febr. 2016.

Bel ons voor meer informatie, advies of een offerte

CARD Solutions - 038 4 203 203 (ma - vr 08:30 tot 17:30)

Bel ons voor meer informatie, advies of een offerte

CARD Solutions - 038 4 203 203 (ma - vr 08:30 tot 17:30)

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. web en cloud