Website ontwikkeling

Maatwerk ontwikkeling van websites, webportals en webapplicaties

Webdesign

U wilt met uw onderneming een verpletterende eerste indruk achterlaten bij potentiele klanten. Op uw website laat u een eerste indruk achter, het is dus belangrijk om hier goed over na te denken. Een website is uw digitale etalage en online visitekaartje. Een goed gebouwde website bevordert de groei van uw onderneming.

Deze punten zijn van belang bij een goede website

  • Een goede vindbaarheid in zoekmachines als Google, Bint, etc. (SEO)
  • Verzorgde uitstraling
  • Userinterface/User experience (UX/UI)

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Webapplicaties

Een bekende voorbeeld van een webapplicatie is Outlook, maar ook internetbankieren, Office 365 en social media zijn bekende voorbeelden van webapplicaties. Bij webapplicaties worden gegevens verkregen vanuit een webserver en is er dus geen fysieke schijfruimte op de computer van de gebruiker benodigd. Om de webapplicatie te gebruiken is enkel een webbrowser nodig. Een bijkomend voordeel is dat webapplicaties makkelijk op websites te integreren zijn.

Webportal

Met een webportal bent u in staat uw klanten optimaal te voorzien van informatie. In een beveiligde omgeving waarop u klanten inloggen, stelt u informatie zoals klantgegevens, orderstatus, facturen en meer beschikbaar. 'Een web toepassing die via een afgeschermde online omgeving toegang geeft tot een gevarieerd aanbod van informatiebronnen'. U bundelt als het ware alle belangrijk informatie voor uw klanten zodat deze dat overzichtelijk kunnen inzien.

Webontwikkeling door CARD Solutions

Complexe koppelingen vertalen naar eenvoudig te gebruiken oplossingen, dat is ons doel. Hiertoe maken we gebruik van verschillende programmeertalen: PHP, HTML5, MySQL, Java & .NET.

In nauwe samenwerking met de opdrachtgevers brengen onze programmeurs het programma van eisen in kaart en bedenken onze specialisten een oplossing die werkt, uiterst flexibel is en voldoet aan de laatste algemene standaard. Webapplicaties die uitstekend worden ondersteund door de meest populaire browsers en op maat worden ontwikkeld. Veel van onze klanten beschikken inmiddels over unieke webapplicaties die specifieke meerwaarde levert en voor diverse bedrijfsactiviteiten een structurele kostenreductie met zich meebrengt.

Aanvullende mogelijkheden bij webontwikkeling

Om aan al uw eisen te voldoen bieden wij u een volledig pakket op het gebied van internet ontwikkeling;
-Integreren van iDEAL-toepassingen.
-Koppeling van databasesystemen aan uw website.
-Koppeling van uw (online) mailingen aan uw website.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning

iOS Support op afstand

Teamviewer

Microsoft Teams

Scroll naar boven