Advies

Advies

Laat u adviseren door onze gecertificeerde Apple en Microsoft consultants

Apple zakelijk advies

Apple Consultants NetworkSchakel onze Apple-specialisten in om uw Apple IT-omgeving in topconditie te houden. Zij kennen de mogelijkheden van het Apple-assortiment en de Apple-technologie van haver tot gort. Door ons te betrekken bij de aanschaf, inrichting, configuratie en het beheer en onderhoud van uw Apple-devices, bespaart u tijd en geld. Met CARD Services als uw Apple-partner geeft u ruim baan aan uw creatieve inspiratie en uw corebusiness.

Microsoft zakelijk advies

Microsoft PartnerIn een crossplatform-bedrijfsnetwerk combineert u de kwaliteiten en functionaliteiten van Microsoft (Windows) en Apple (iOS, macOS en OS X Server). Vooral de wat grotere bedrijven met een bonte schakering van softwarepakketten hebben baat bij zo’n combinatie. CARD Services biedt u de noodzakelijke expertise voor de implementatie, het beheer en onderhoud van een crossplatform IT-omgeving.

Combineer het beste van Apple en Microsoft

Van Windows naar Mac overstappen of vice versa?
Schakel CARD Services in als uw betrouwbare crossplatform IT-partner voor Apple & Microsoft ondersteuning. Dan bent u verzekerd van deskundig installatiewerk, topadvies over het combineren van Windows met Mac, en van excellent beheer en onderhoud. Vraagstukken die wij met regelmaat tegenkomen zijn: Hoe zet ik gegevens over vanuit een Windows-omgeving naar een iOS-, macOS- of OS X Server-omgeving, en andersom? Welke applicaties heb ik nodig? En hoe richt ik mijn bedrijfsnetwerk optimaal in?

Waarom CARD Services?

CARD Services staat voor topkwaliteit en biedt hoogwaardige Apple-, Microsoft-en crossplatform maatwerkoplossingen.

  • Lid van het prestigieuze Apple Consultants Network en het Microsoft Partner Network;
  • Wij hebben gecertificeerde Apple & Microsoft engineers in dienst;
  • Wij hebben ruim 25 jaar Apple & Microsoft expertise;
  • Landelijke dekking.

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management