Gratis Apple sneldiagnose

Gratis Apple sneldiagnose

Uw Apple wordt getest terwijl u op uw gemak geniet van een kopje koffie.

Maak een Sneldiagnose afspraak

Heeft u een probleem met uw iPhone, iPad, iMac, MacBook, Apple Watch of Apple accessoires? Bij ons is uw Apple-product in vertrouwde handen. Één van onze Apple-technici voert gratis een Sneldiagnose voor u uit. Tijdens een Sneldiagnose zoeken wij naar de oorzaak van het probleem. Soms kunnen we het probleem direct oplossen. U kunt dan comfortabel wachten met een goede kop koffie of thee terwijl onze technici het probleem verhelpen. Tevens is er gratis wifi zodat u kunt werken of even kunt ontspannen.

Sneldiagnose tijden
Voor een gratis sneldiagnose bent u welkom tussen 09:00 en 16:00
Op zaterdag en zondag is onze vestiging gesloten!

Online reparatie indienen

Wilt u uw Apple product afleveren bij een van onze vestigingen of verzenden voor reparatie? Dien uw reparatie dan online in via reparatieportaal.

Maak een back-up!

*Let op: maak indien mogelijk voordat u langskomt een back-up van uw data. CARD Services is niet aansprakelijk voor eventueel gegevensverlies. Indien u wilt dat CARD Services een back-up voor u maakt, dan zijn hier kosten aan verbonden. Voor iOS devices is het niet mogelijk een back-up door CARD Services te laten maken.

Sneldiagnose procedure

Tijdens de Sneldiagnose wordt uw Apple product gecheckt op cruciale punten. Onze gecertificeerde Apple technici zetten hun expertise in om uw Apple product checken en het probleem boven water te krijgen.

Na de Sneldiagnose overleggen we met u de mogelijke oplossingen. Is het probleem tijdens de garantieperiode ontstaan? Dan kunnen we de reparatie meestal kosteloos verzorgen. In andere gevallen krijgt u meteen een indicatie van de reparatiekosten en reparatieduur. Voor iPhone reparaties waar u niet op kunt wachten, bieden wij u de mogelijkheid een vervangende iPhone te huren.

Zelf een Sneldiagnose afspraak inplannen

U kunt hieronder zelf een Sneldiagnose afspraak inplannen. Het kan zijn dat de reparatie ter plekke uitgevoerd kan worden, houdt er echter rekening mee dat uw apparaat achter dient te blijven voor de reparatie.

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF