Stages

Stages

Bekijk welke openstaande stage mogelijkheden wij momenteel hebben!

Utrecht

Stages: Momenteel hebben we stage mogelijkheden beschikbaar.

Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf. Zie ook onze SBB erkenningsbewijs (PDF).

SBB - Stages

Zwolle

Momenteel hebben we geen stage mogelijkheden beschikbaar.

Over ons

CARD Services is sinds 1994 Apple Authorized Service Provider en daarmee dé reparatiepartner van Apple. Ook voor advies, installatie, beheer en ondersteuning van uw Apple en Microsoft IT-omgeving kunt u bij ons terecht. Wij zijn lid van het Apple Consultants Network en het Microsoft Partner Network.

Bij CARD Services in Utrecht en Zwolle staan ruim 30 enthousiaste medewerkers altijd direct voor u klaar. Onze professionals zijn niet alleen door CARD Services maar ook door Apple gecertificeerd. Het team bestaat uit binnendienst en buitendienstmedewerkers om u als particuliere- en zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn, onsite of remote.

Over ons: maak kennis met CARD Services

CARD Services is een bedrijf dat bekend staat om zijn diensten op het gebied van IT en Apple-gerelateerde producten en services. Hier zijn enkele zaken waar CARD Services om bekend staat:

1. Apple-gecertificeerde services: CARD Services is een Apple Authorized Service Provider en lid van het Apple Consultants Network. Ze bieden reparaties en onderhoudsdiensten voor Apple-producten, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en meer. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die Apple vereist.

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF