Over CARD Services

Over CARD Services

Meer informatie over CARD Services Zwolle & Utrecht.

Over ons

CARD Services is sinds 1994 Apple Authorized Service Provider en daarmee dé reparatiepartner van Apple. Ook voor advies, installatie, beheer en ondersteuning van uw Apple en Microsoft IT-omgeving kunt u bij ons terecht. Wij zijn lid van het Apple Consultants Network en het Microsoft Partner Network.

Het CARD Services Team

Bij CARD Services in Utrecht en Zwolle staan ruim 30 enthousiaste medewerkers altijd direct voor u klaar. Onze professionals zijn niet alleen door CARD Services maar ook door Apple gecertificeerd. Het team bestaat uit binnendienst en buitendienstmedewerkers om u als particuliere- en zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn, onsite of remote.

Over ons: maak kennis met CARD Services

CARD Services is een bedrijf dat bekend staat om zijn diensten op het gebied van IT en Apple-gerelateerde producten en services. Hier zijn enkele zaken waar CARD Services om bekend staat:

1. Apple-gecertificeerde services: CARD Services is een Apple Authorized Service Provider en lid van het Apple Consultants Network. Ze bieden reparaties en onderhoudsdiensten voor Apple-producten, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en meer. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die Apple vereist.

2. Verkoop van Apple-producten: Naast reparaties verkopen ze via de Apple Authorized Distributeurs ook een breed scala aan Apple-producten, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en accessoires.

3. IT-ondersteuning: CARD Services biedt IT-ondersteuningsdiensten aan bedrijven en particulieren. Dit omvat het oplossen van problemen, beheer van bedrijfsnetwerken, enzovoort.

4. Advies en consultancy: Ze bieden advies en consultancy op het gebied van Apple-producten en IT-oplossingen, wat handig kan zijn voor klanten die hun IT-infrastructuur willen optimaliseren.

5. Klantenservice: CARD Services staat bekend om zijn goede klantenservice en technische expertise. Ze streven ernaar klanten te helpen met hun IT-behoeften en problemen.

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF