Werken bij

Werken bij

De CARD Groep

Werken bij de CARD Groep

Apple Authorized Service Provider - werken bijBinnen de CARD Groep vallen drie verschillende takken: CARD Services, CARD Solutions en CARD IT Support. Als jij op zoek bent naar een boeiende baan in Zwolle, bekijk dan gerust onderstaande vacatures. Wie weet versterk jij binnenkort een van onze teams!

Ben je ervan overtuigd dat je een onmisbare factor binnen ons team kunt zijn? Aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen. Wellicht nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek!

CARD Services Zwolle

Op dit moment zijn er geen vacatures voor CARD Services Zwolle

Als jij denkt dat je een waardevolle aanvulling zou zijn voor ons team, aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen. Mogelijk nodigen we je uit voor een gesprek of nemen we je mee in de sollicitatieprocedure zodra we een geschikte kandidaat zoeken.

CARD IT Support

CARD IT Support is een IT-dienstverlener en houdt zich voornamelijk bezig met consultancy, support, installatie en het beheer van zakelijke IT-netwerken. Onze specialisatie is crossplatform support (Mac en Windows). Wij zijn Microsoft Partner en lid van het Apple Consultants Network.

Fulltime IT Support medewerker – Utrecht

Fulltime IT Systeembeheerder – Utrecht

CARD Solutions

Op dit moment zijn er geen vacatures voor CARD Solutions.

Wij zijn voortdurend geïnteresseerd in technisch talent. Als jij denkt dat je een waardevolle aanvulling zou zijn voor ons team, aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen. Mogelijk nodigen we je uit voor een gesprek of nemen we je mee in de sollicitatieprocedure zodra we een geschikte kandidaat zoeken.

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF