Apple Consultants Network

Apple Consultants Network

Onafhankelijke serviceproviders gespecialiseerd in Apple oplossingen

Apple Consultants Network

Apple Consultants NetworkHet Apple Consultants Network bestaat uit onafhankelijke serviceproviders die zijn gespecialiseerd in Apple oplossingen voor mkb-bedrijven. Als Apple Consultants Network lid helpt CARD Services u om met de beste Apple technologie uw zakelijke behoeften te identificeren, uw IT-oplossingen te configureren en te ondersteunen.

Uw Apple Consultants Network partner

CARD Services is uniek in onze dienstverlening. In Nederland is CARD services zowel Apple Authorized service provider als Apple Consultants Network lid. Maar wat houdt het in?

Wat doet CARD Services als ACN lid?

De CARD Services Apple Consultants zijn speciaal opgeleid om u te helpen met het identificeren, configureren en gebruiken van Apple technologie om de manier waarop uw bedrijf werkt, revolutionair te veranderen. Hun expertise betreft een veelvoud aan sectoren en oplossingen.

Wij willen dat u goed te werk kan gaan op het platform van Apple en wij bieden daar dé ondersteuning. Of het nu gaat om 1 werkplek of honderden, wij zorgen voor optimaal onderhoud, zodat u weer zo snel mogelijk en gemakkelijk verder kan gaan met uw dienstverlening. Zijn uw uitdagingen op uw locatie(s) of remote? Dan helpen wij u! Het kan bijvoorbeeld gaan om een heel nieuwe computer park, onderhoud in het systeembeheer, implementatie van andere OS-systemen of andere uitdagingen.

IT-oplossingen
De Apple-consultants hebben training ondergaan om te adviseren in een groot aanbod aan verschillende IT-oplossingen. Wij bieden IT-services van derden aan, zoals het configureren van uw Apple devices met Mobile Device Management, het instellen van beveiligde netwerken, het implementeren van oplossingen voor reserve kopieën en beveiliging om te helpen uw bedrijf draaiende te houden. Wij helpen ook om de digitale transformatie van uw bedrijf te voltooien door krachtige apps aan te bevelen om de manier waarop u werkt te veranderen.

Aanvullende Apple-service
Bij CARD Services hebben de medewerkers speciale technische expertise en zijn bevoegd om aanvullende Apple-service te verlenen. Bijvoorbeeld de ontwikkeling van apps op maat, reparatie en reselling, advies over oplossingen voor toegankelijkheid en nog veel meer.

Zakelijke uitdagingen? Hardware vernieuwing? IT-problemen?

Toe aan nieuwe technologie, zodat u er zakelijk op vooruit gaat? CARD Services is de juiste oplossing voor u en uw bedrijf. Meldt u nu aan en neem via onderstaande formulier contact met ons op zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen met al onze Apple dienstverlening.

Waarom CARD Services?

CARD Services staat voor topkwaliteit en biedt hoogwaardige Apple-, Microsoft-en crossplatform maatwerkoplossingen.

  • Lid van het prestigieuze Apple Consultants Network en het Microsoft Partner Network;
  • Wij hebben gecertificeerde Apple & Microsoft engineers in dienst;
  • Wij hebben ruim 30 jaar Apple & Microsoft expertise;
  • Landelijke dekking.
Apple Consultants Network

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management