Tarieven en knippenkaarten

Tarieven en knippenkaarten

Bekijk onze Tarieven en knippenkaarten

Tarieven 2023

Het verlies van bedrijfsgegevens is de nachtmerrie waar u als organisatie of bedrijf niet in wilt belanden. Gegevensverlies veroorzaakt veel ongemak, maar vooral ook financiële schade. En wat te denken van reputatieschade en de gevolgen van verlies van privacygevoelige informatie.

Kortom: een betrouwbare en veilige back-up oplossing is een must voor iedere organisatie. Wij bieden u schaalbare en veilige back-up oplossingen op maat!

We zien het met regelmaat, zakelijke gebruikers die niet of nauwelijks over een back-up hebben nagedacht. Een groot risico welke eenvoudig kan worden afgedekt. CARD Services ondersteunt haar klanten al jaren met passende back-up oplossingen. In veel gevallen is het aan te raden ook een back-up op een externe locatie te hebben, zo kunt u ook bij inbraak of brand nog aanspraak maken op uw data. Heeft u nog geen back-up oplossing of twijfelt u over uw huidige back-up oplossing? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende kennismaking en een advies op maat.

U heeft bij CARD Services al een back-up oplossing vanaf €2,99 per maand.

Arbeidsuren voordelig vooraf inkopen.

Uw bedrijf staat of valt bij het functioneren van uw IT-apparatuur. Een betrouwbare partner die elk IT-probleem snel voor u oplost, is dan ook een absolute must om uw bedrijfsactiviteiten op peil te houden.

Bij CARD Services regelt u alles met de knippenkaart. Met deze kaart koopt u arbeidsuren vooraf in tegen een voordeliger tarief. Op deze manier bent u goed voorbereid op eventuele IT-problemen. Bij de knippenkaart hoort een gegarandeerde responsetijd van de medewerkers van CARD Services. Met de aankoop van een knippenkaart kunt u ervan op aan dat uw IT-problemen snel worden opgelost.

Bij de aanschaf van een knippenkaart kunt u zelf kiezen voor een specifieke responsetijd en aantal arbeidsuren. Knippenkaarten zijn er in verschillende soorten en maten, vraag vrijblijvend een prijsopgave op voor een knippenkaart die past bij uw wensen. Voorrijkosten kunnen eveneens met de knippenkaart worden voldaan.

Tarieven van de Knippenkaart – 2023

Uren
Response 16 uur
Response 8 uur
Response 4 uur
10 arbeidsuren € 960,- € 1444,50 € 1926,-
20 arbeidsuren € 1799,- € 2728,50 € 3638,-
40 arbeidsuren € 3399,- € 5136,- € 6848,-

Voorrijkosten 2023

Voorrijkosten zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers (enkele reis), gerekend vanaf de CARD vestiging. U kunt de voorrijkosten ook van uw knippenkaart laten knippen.De Knippenkaart wordt per 10 minuten geknipt.

Tot 50 km € 60,- of 3 knippen

Van 50 tot 100 km € 105,- of 6 knippen

Van 100 km tot 150 km € 125,- of 8 knippen

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management