Migratie

Migratie

Bedrijfsverhuizing of overstappen naar Apple of Windows?

Migratie

Bij een bedrijfsverhuizing of een overstap naar een ander platform voor uw bedrijfsnetwerk komt heel wat kijken. Dit is een complexe operatie die een gedegen voorbereiding vraagt. Als uw betrouwbare en deskundige IT-partner verzorgen wij graag de complete migratie, inclusief de noodzakelijke voorbereidingen. Denk bijvoorbeeld aan een migratie van een on-premise server naar een Cloud server.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend migratie advies?

Bedrijfsverhuizing IT-omgeving (Apple & Windows)

Gaat uw bedrijf verhuizen? Een bedrijfsverhuizing is een goed moment om te kijken of uw huidige bedrijfsnetwerk en systemen nog voldoen aan uw eisen en toekomstverwachtingen. Wij verzorgen graag de inventarisatie, verhuisvoorbereidingen en complete migratie van uw IT-omgeving en -inventaris. Bij CARD Services bent u verzekerd van een zorgeloze migratie, zodat uw bedrijf soepel van start kan in het nieuwe pand. Ook voor spoedverhuizingen kunt bij ons terecht.

Migratie

Klant aan het woord: Claesen’s

claesens”Bedankt voor de superservice die jullie geboden hebben en nog steeds bieden naar aanleiding van de brand- en waterschade. Wij zijn zeer tevreden over de inzet van CARD om alle problemen op tijd op te lossen. Spoed migratie i.v.m. brand

Crossplatform (Windows/Apple of overstappen)

Denkt u erover om een overstap van Windows naar Apple te maken of van Apple naar Windows? Of wilt u Apple en Windows combineren? Samen met u analyseren we de voor- en nadelen van Apple, Windows en gecombineerde platformen voor uw bedrijf. We zorgen ervoor dat u een weloverwogen afweging kunt maken. Vervolgens helpen we u graag bij een onbezorgde overstap naar Apple of Windows, of naar een combinatie van Apple en Windows.

Migratie

Klant aan het woord: Proper stok ontwikkelaars

proper-stok-ontwikkelaars”CARD Services denkt actief mee naar IT-oplossingen, de servicemonteurs zijn in geval van storingen ten alle tijde snel beschikbaar en vinden zonder uitzondering een adequate oplossing voor het probleem. Ons Apple-netwerk opereert in een grote Windows-omgeving. Vanwege concernrichtlijnen hebben wij voor de office-omgeving een andere serviceprovider. IT-vraagstukken vergen in dat geval veelal schakelen tussen vele verschillende partijen en contactpersonen op verschillende niveaus. CARD Services weet dat uitstekend te coördineren en neemt die zorg overtuigend uit handen. Afgelopen jaar is Proper-Stok Groep B.V. verhuisd, continuïteit van het bedrijfsproces is in dat geval cruciaal. Ook in die opgave heeft CARD Services zich bewezen als een betrouwbare partner. De taak van de studio is simpelweg mooie dingen maken. CARD Services draagt daar – welhaast ongemerkt – aan bij.”
Lees verder: Proper Stok ontwikkelaars – Apple apparatuur in Windowsomgeving en bedrijfsverhuizing

Migratie

Uw deskundige Apple- en Windows-partner voor Migratie

CARD Services heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in kleine en grootschalige Apple/Windows-migraties en -implementaties.. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies en maatwerk installatiehulp van onze Apple- en Microsoft-gecertificeerde consultants. Naast de complete installatie en migratie van uw bedrijfsnetwerk, inclusief bekabeling, routers, hubs en switches, verzorgen wij ook upgrades van uw Apple-hardware. Zo blijft u jarenlang zorgeloos profiteren van een betrouwbare IT-omgeving met Apple- en/of Windows-systemen.

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management