Tarieven en knippenkaarten

Knippenkaarten en tarieven

Bekijk onze Tarieven en knippenkaarten

Tarieven en knippenkaarten

Uw bedrijf is sterk afhankelijk van het goed functioneren van uw IT-apparatuur. Gelukkig staat CARD Services voor u klaar als een betrouwbare partner die elk IT-probleem snel en efficiënt oplost. Hun diensten zijn essentieel om uw bedrijfsactiviteiten op peil te houden.

Daarnaast biedt CARD Services een handige optie: het voordelig vooraf inkopen van arbeidsuren. Met de knippenkaart kunt u arbeidsuren vooraf aanschaffen tegen een gunstiger tarief. Zo bent u goed voorbereid op eventuele IT-problemen. Bovendien hoort bij deze knippenkaart een gegarandeerde responsetijd van de medewerkers van CARD Services. U kunt erop vertrouwen dat uw IT-problemen snel worden opgelost dankzij deze slimme aanpak.

Flexibiliteit: u kunt zelf kiezen voor een specifieke responsetijd en het gewenste aantal arbeidsuren. Er zijn verschillende soorten en maten knippenkaarten beschikbaar. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave op voor een knippenkaart die perfect aansluit bij uw wensen. En wist u dat u zelfs voorrijkosten met de knippenkaart kunt voldoen? Zo maakt CARD Services het beheer van uw IT-problemen nog eenvoudiger en efficiënter.

Tarieven van de Knippenkaart – 2023

Arbeidsuren
16 uur response
8 uur response
4 uur response
10 € 960,- € 1444,50 € 1926,-
20 € 1799,- € 2728,50 € 3638,-
40 € 3399,- € 5136,- € 6848,-

Voorrijkosten 2023

De voorrijkosten zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers (enkele reis), berekend vanaf de CARD-vestiging. U heeft ook de mogelijkheid om de voorrijkosten van uw knippenkaart te laten knippen. De Knippenkaart wordt per 10 minuten geknipt.

Hier zijn de tarieven op basis van de afstand:

  • Tot 50 km: € 60,- of 3 knippen
  • Van 50 tot 100 km: € 105,- of 6 knippen
  • Van 100 km tot 150 km: € 125,- of 8 knippen

Met de knippenkaart kunt u dus flexibel en voordelig gebruikmaken van onze diensten.

Uw business partner voor

Apple
Apple
Windows
Windows
Cloud
Cloud
Device management
Device management