Back-up

Voorkom hoge kosten door het verlies van uw kostbare gegevens.

Hoelang kunt u zonder uw data?

Het verlies van bedrijfsgegevens is de nachtmerrie waar u als organisatie of bedrijf niet in wilt belanden. Gegevensverlies veroorzaakt veel ongemak, maar vooral ook financiële schade. En wat te denken van reputatieschade en de gevolgen van verlies van privacygevoelige informatie.

Kortom: een betrouwbare en veilige back-up oplossing is een must voor iedere organisatie. Wij bieden u schaalbare en veilige back-up oplossingen op maat!

We zien het met regelmaat, zakelijke gebruikers die niet of nauwelijks over een back-up hebben nagedacht. Een groot risico welke eenvoudig kan worden afgedekt. CARD Services ondersteunt haar klanten al jaren met passende back-up oplossingen. In veel gevallen is het aan te raden ook een back-up op een externe locatie te hebben, zo kunt u ook bij inbraak of brand nog aanspraak maken op uw data. Heeft u nog geen back-up oplossing of twijfelt u over uw huidige back-up oplossing? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende kennismaking en een advies op maat.

U heeft bij CARD Services al een back-up oplossing vanaf €2,99 per maand.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Wij maken gebruik van gecertificeerde datacenters in Nederland

Microsoft 365 Back-up

Houd controle over je data

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen werken. Zonder dat u zich druk hoeft te maken over de infrastructuur van mail, files en Sharepoint. Dit regelt Microsoft voor u. Echter, het blijft uw data. U beheert de data en het is dan ook uw verantwoordelijkheid dat u uw data beschermt. Dit kan eenvoudig met onze Microsoft 365 backup.

Het maken van een goede (3rd party back-up) van uw Microsoft 365 omgeving is van belang, veel bedrijven zijn steeds afhankelijker van de data die in de ‘cloud’ staat. Vooral met de opkomst van OneDrive, SharePoint en Teams groeit deze bewustwording maar is het voor veel organisaties nog lastig in te schatten wat de risico’s nou precies  zijn.

Inderdaad, u kunt een mailtje nog wel terughalen binnen de retentieperiode, maar wanneer er een belangrijk bestand of map verwijderd wordt uit OneDrive of SharePoint, wat doet u dan? Of erger nog, wat als er iemand ransomware opent in uw IT-omgeving waardoor alle data versleuteld raakt?

Microsoft en CARD Services raden u aan om de back-up van uw Microsoft 365 omgeving in te regelen, u heeft al een Microsoft 365 back-up vanaf € 2,99 per gebruiker per maand.

CARD Services gaat door waar Microsoft stopt!

Voor maar € 2,99 per maand.

Onze back-up pakketten

Microsoft 365 back-up

Microsoft-365-backup

Vanaf
€ 2,99

Secure
File Sync

Vanaf
€ 8,50

Synology
Cloud

Vanaf
€ 10,-

CARD back-up plan

Vanaf
€ 37,50

Heeft u geen idee welk back-up pakket bij uw situatie aansluit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en leg uw situatie voor. CARD Services denkt graag met u mee over de best passende oplossing voor uw organisatie.

Laat niets aan het toeval over met een online back-up

Back-up van uw bedrijfsgegevens in de cloud biedt u tal van voordelen. Heeft u uw gegevens alleen op een NAS-server of een ander lokaal back-upmedium staan? Houdt dan rekening met het risico op brand of diefstal, uw gegevens kunnen als gevolg van brand of diefstal verloren gaan.

Daarom adviseren we veel klanten onze online back-up oplossingen. Bij ons zijn uw gegevens veilig op servers in Nederland opgeslagen en alleen voor u toegankelijk. Wij bieden u schaalbare back-upfaciliteiten voor uw Apple- of uw Windows-omgeving.

Uw business partner voor

Apple

Windows

Cloud

Device management

Uw Business partner voor

Wit apple icon

Apple

Wit cloud icon

Cloud

Wit windows icon

Windows

Wit devices icon

Device management

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. over card

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning mob

Scroll naar top