Sophos IT-beveiliging

Geëvolueerde IT-beveiligingssoftware

De veiligheid van de IT-infrastructuur is van het grootste belang voor de continuïteit van uw onderneming en het optimaal bedienen van uw klanten. Maak gebruik van onze Managed IT-security oplossingen en haal expertise en capaciteit in huis. Onze beveiligingsoplossingen zijn gericht op efficiëntie, veiligheid en compliance. Onze eigen beveiligingsspecialisten realiseren in overleg met u de  best in class IT-beveiligingsoplossingen, zodat u kunt vertrouwen op een optimaal beschermde IT-infrastructuur.

Lees meer over onze beveiligingsoplossingen:

sophos-global-partner-program-silver

Sophos Central

sophos-central-loop-logo

Sophos Firewall

XG Firewall

 • Beveilig externe werkplekken
 • Gratis VPN voor externe toegang
 • Cloud management
 • Optimale bescherming

Sophos Endpoint

Intercept X

 • Kunstmatige intelligentie
 • Anti-ransomware
 • EDR & MDR
 • Voorkom misbruik van uw IT-omgeving

Managed Threat Response

Waar anderen stoppen bij meldingen, onderneemt Sophos actie!

banner-desktop-MTR

Andere Managed Detection and Response (MDR) -services stellen u eenvoudig op de hoogte van aanvallen of verdachte activiteiten. Vervolgens is het aan u om de zaken van daaruit te beheren.

Met Sophos MTR wordt uw organisatie ondersteund door een eliteteam van beveiligings- en responsexperts die namens u gerichte acties ondernemen om zelfs de meest geavanceerde dreigingen te neutraliseren.

icon-mtr-crosshair

Ga proactief op zoek naar potentiële bedreigingen en incidenten en valideer deze.

icon-mtr-data

Gebruik alle beschikbare informatie om de omvang en ernst van bedreigingen te bepalen.

icon-mtr-business-context

Pas de juiste zakelijke context toe voor geldige bedreigingen.

icon-mtr-action

Voer acties uit om bedreigingen op afstand te verstoren, in te perken en te neutraliseren.

icon-mtr-compass

Geef uitvoerbaar advies om de hoofdoorzaak van terugkerende incidenten aan te pakken.

Cloud Optix

Optimaliseer uw Cloud kosten en verbeter de beveiliging

banner-desktop-cloudoptix
 • Zichtbaarheid netwerkverkeer voor AWS, Azure en Google Cloud.
 • Beveiligingsproblemen worden op basis van risico geprioriteerd.
 • Investeer in single screen weergave voor meerder cloud services.
clouds

Multi-Cloud
Bekijk inventarissen en visualisaties voor AWS, Azure, Google Cloud en Kubernetes. Analyseer voortdurend op beveiligingsrisico's, overbevoegde toegang en afwijkingen in de uitgaven.

endpoint-detection

Repareer beveiligingslekken in no-time
Krijg automatische identificatie en risicoprofilering van beveiligings- en compliancerisico's, met waarschuwingen die getroffen bronnen groeperen, gedetailleerde herstelstappen en begeleide reacties.

Cloud-Costs

Optimaliseer Clouddiensten
Volg cloudservices naast elkaar op een enkel scherm voor een betere zichtbaarheid, ontvang onafhankelijke aanbevelingen om uitgaven te verminderen en identificeer indicatoren van compromissen.

Run-Smarter

Naadloze integratie
Integreer naadloos beveiligings- en nalevingscontroles in elk stadium van de ontwikkelingspijplijn om verkeerde configuraties en ingebedde geheimen, wachtwoorden en sleutels te detecteren.

Integrate-Seamlessly

Cloudoptix functies
Krijg programmatisch toegang tot Cloud Optix-functies via een REST API en integreer naadloos met services van derden, zoals SIEM- en DevOps-tools om beveiligingsactiviteiten te stroomlijnen.

chart

Blijf compliant
Sophos Cloud Optix vermindert de kosten en complexiteit van naleving van industriestandaarden zoals SOC2, GDPR, PCI en andere.

azure-logo
aws-logo
google-cloud-logo

Sophos Email

Voorspellende e-mailbeveiliging in de cloud, mogelijk gemaakt door kunstmatige intelligentie

Sophos E-mail

Kijk in de toekomst

Sophos Email sandboxing, dezelfde technologie als onze bekroonde Intercept X, is een diepgaand neuraal netwerk dat zero-day malware en ongewenste applicaties kan blokkeren.

Stop Ransomware

De meest geavanceerde anti-ransomware-technologie die er is. Sophos e-mailbeveiliging gebruikt gedragsanalyse om nooit eerder vertoonde ransomware en bootrecord-aanvallen te stoppen.

Blokkeer stealth-aanvallen

Time-of-click URL-beveiliging controleert de website-reputatie van e-maillinks voordat deze worden bezorgd en opnieuw wanneer u erop klikt, waardoor onopvallende, vertraagde aanvallen worden geblokkeerd die andere e-mailbeveiliging kan missen.

Blokkeer Phishing bedreigingen

Vertrouw uw inbox opnieuw met Sophos Email. We hebben het eenvoudig gemaakt om bedriegers te blokkeren en werknemers te beschermen tegen aanvallen met frauduleuze e-mailadressen die zich voordoen als vertrouwde contacten.

 • Gebruik een combinatie van SPF-, DKIM- en DMARC-authenticatietechnieken, analyse van afwijkingen in e-mailheader, weergavenaam en lookalike domeinanalyse.
 • Vergelijk de weergavenaam van inkomende e-mails met de weergavenaam van veelgebruikte merknamen van cloudservices en met VIP's binnen de organisatie om te controleren op overeenkomsten.
 • Verdachte berichten kunnen worden geblokkeerd, in quarantaine worden geplaatst, getagd worden met een waarschuwing, of er kan een banner worden toegevoegd met een directe link naar de blokkeerlijst op gebruikersniveau.

 

block-phishing

Sophos Mobile

Centrale endpoint beveiliging welke u tevens kunt beheren vanuit Sophos Central

Sophos Mobile is een veilige Unified Endpoint Management (UEM) -oplossing die bedrijven helpt minder tijd en moeite te besteden aan het beheren en beveiligen van traditionele en mobiele endpoints. Sophos Mobile is de enige UEM-oplossing die native integreert met een toonaangevend next-gen endpoint-beveiligingsplatform en ondersteunt het beheer van Windows 10-, macOS-, iOS- en Android-apparaten.

 • Productiviteit, Laat mobiele gebruikers werken zoals ze willen, op elk apparaat dat ze willen - veilig.
 • Veiligheid, Zorg ervoor dat bedrijfsgegevens niet op drift raken en niet worden bedreigd door malware.
 • Eenvoud, Gemakkelijk te configureren, beheren en onderhouden.
 • Waarde, Met op gebruikers gebaseerde prijzen kunt u eindpunten betaalbaar beheren en beveiligen.

Devices

 • iOS, Android, Windows 10, macOS
 • Configuratie en beleid
 • Inventarisatie
 • Gedetailleerde rapportage

Apps

 • Installeer, verwijder en bekijk apps
 • Enterprise app store
 • App-controle, witte lijst / zwarte lijst
 • Beheer en configureer Office 365-apps

Content

 • E-mail- en documentcontainer
 • Publiceer inhoud
 • Alleen containerbeheer
 • Native OS-containerisatie

Beveiliging

 • Nalevingsregels en herstel
 • Malware, ransomware, ongewenste apps
 • Anti-phishing
 • Webbeveiliging, webfiltering

Sophos Central Device Encryption

Volledige disk encryptie, de eerste beveiligingsstap!

icon-shield

Disk Encryptie
Bescherm apparaten en gegevens met volledige disk encryptie voor Windows en macOS, beheerd naast ons volledige cyberbeveiligingsportfolio in Sophos Central.

icon-thumbs-up

Intuïtief
Eenvoudig in te stellen, eenvoudig te beheren. U hoeft geen server te implementeren en u hoeft geen back-end-sleutelservers te configureren. Begin binnen enkele minuten met het beveiligen van apparaten.

exploit-prevention

Compliance
Met de toename van werken op afstand, is het belangrijker dan ooit om apparaten en gegevens te beveiligen. Controleer de versleutelingsstatus van het apparaat en toon naleving aan.

icon-self-service

Self-Service portaal
Minder telefoontjes naar de IT-helpdesk. Met het self-service portaal krijgen gebruikers weer toegang tot hun apparaten, zodat ze sneller weer aan de slag kunnen - en de IT-afdeling heeft één ticket minder te verwerken.

icon-folder-lock

Secure File Share
Deel vertrouwelijke bestanden. Een met een wachtwoord beveiligde HTML-wrapper zorgt ervoor dat alleen ontvangers met het juiste wachtwoord toegang hebben tot een document.

icon-eye

Zichtbaarheid
Geef beheerders zichtbaarheid van apparaten in hun domein. Zorg ervoor dat machines zijn versleuteld, of bekijk details over schijven en versleutelingsmethoden.

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. over card mob

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. over card

Scroll naar top