Werkplekbeheer

Uw hele IT-omgeving goed geregeld
door CARD Services.

Uw werkplekken, onze zorg!

De IT-omgeving is het hart van uw organisatie, u wilt er geen omkijken naar hebben en er blind op kunnen vertrouwen. Schaalbaarheid is essentieel en bij calamiteiten moet er snel actie ondernomen worden om snel weer verder te kunnen werken.

Een IT-specialist inhuren kost veel geld, daarom is er werkplekbeheer van CARD Services. Met werkplekbeheer haalt u een flexibele en schaalbare IT-support oplossing in huis voor een vast bedrag per maand.

Uw IT-omgeving wordt op afstand gemonitord op fouten en bedreigingen door ons team van IT-specialisten. Bij incidenten bent u verzekerd van een vastgestelde responstijd zodat u snel uw werkzaamheden kunt hervatten.

ACN-zwart
MSP-2018

APPLE WERKPLEK

Schakel onze Apple-specialisten in om uw Apple IT-werkplek in topconditie te houden. Onze specialisten kennen de mogelijkheden van Apple-producten. Door ons te betrekken bij het advies,  het beheer en het onderhoud van uw Apple-werkplekken, bespaart u tijd en geld. Met CARD Services als uw IT-partner geeft u ruim baan aan uw creatieve inspiratie en uw corebusiness.

Macbook-air-nobg

"Haal IT-kennis in huis zonder hoge kosten van een eigen IT-afdeling"

MICROSOFT WERKPLEK

Ook voor uw Microsoft werkplekken bent u bij CARD Services aan het juiste adres. Onze Microsoft consultants adviseren u waar nodig en verzorgen de gehele implementatie van al uw Microsoft werkplekken. Zowel mobiele als vaste werkplekken worden voor u geïnstalleerd en beheerd. Veilig werken op locatie en onderweg, dat is het doel van onze werkplekbeheer dienst.

CARD Services geeft u graag passend advies. Waarbij wij de implementatie en configuratie volledig uit uw handen kunnen nemen. Zo bent u optimaal beveiligd en kunt u zich zorgeloos richten op uw corebusiness.

ONZE WERKPLEKBEHEER PAKKETTEN

crossplatform1-2

WERKPLEKBEHEER BASIS

Met werkplekbeheer basis heeft u in de basis alles goed geregeld voor al uw Microsoft en Apple werkplekken. Zo worden uw systemen bewaakt op fouten en beschermd tegen virussen en ransomware en andere digitale bedreigingen. Tevens profiteert u van onze Quick remote support-service waarbij u maandelijks kosteloos ondersteuning krijgt bij allerhande zaken omtrent uw werkplekken.

 • Microsoft 365 Business Standard pakket + back-up
 • Endpoint Protection & Device Encryption
 • Geavanceerd spamfilter
 • Remote Monitoring
 • Remote Support

WERKPLEKBEHEER PRO

Werkplekbeheer Pro bevat opties uit het basispakket met aanvullend het uitgebreide Microsoft 365 pakket (inclusief back-up en maandelijkse controle van de back-up).

 • Microsoft 365 Business Standard + back-up
 • Endpoint protection & Device Encryption
 • geavanceerd spamfilter
 • Remote Monitoring
 • Remote Support
 • E-mail handtekening
 • back-up oplossing
werkplekbeheer-pro-600x400
Office-600x279

WERKPLEKBEHEER PREMIUM

Is uw IT-omgeving niet in een standaardpakket te plaatsen of heeft u aanvullende wensen zoals een Mobile Device Management oplossing, een back-up voor al uw bedrijfsdata of volledig beheer van uw netwerk? Dan kijken we graag samen met u naar alle mogelijkheden binnen het werkplekbeheer Premium pakket.

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning mob

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning

Scroll naar boven