Reparatie programma voor Apple-lichtnetadapter

Reparatie programma voor Apple-lichtnetadapter

Bekijk hieronder alle informatie

Omruilprogramma voor Apple-lichtnetadapter

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Apple-lichtnetadapters met twee pennen, die zijn ontworpen voor continentaal Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië en Brazilië, kapot kunnen gaan met het risico op elektrische schok bij aanraking tot gevolg. Deze lichtnetadapters zijn tussen 2003 en 2015 geleverd met bepaalde Mac- en iOS-apparaten, en waren ook onderdeel van de internationale reisstekker van Apple.

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten elke betrokken lichtnetadapter kosteloos om te ruilen voor een nieuwe, opnieuw ontworpen adapter. We raden klanten aan om betrokken onderdelen om te ruilen via het onderstaande proces.

Let op: andere lichtnetadapters, zoals die die zijn ontworpen voor Canada, China, Hongkong, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en Apple USB-lichtnetadapters vallen niet onder dit programma.

Uw lichtnetadapter identificeren
Vergelijk uw adapter met de onderstaande afbeeldingen. Een betrokken lichtnetadapter heeft vier of vijf tekens of geen tekens in de sleuf aan de binnenzijde van de stekkeradapter waar deze contact maakt met de Apple-lichtnetadapter zelf. Bij opnieuw ontworpen adapters is een regiocode van 3 letters afgedrukt op deze plek (EUR, KOR, AUS, ARG of BRA).

Betrokken Opnieuw ontworpen

Pentypen betrokken adapter

Ronde, dunne pinnen,
lichtjes naar binnen gekeerd
Ronde, dikke pinnen Platte, schuine pennen Ronde, dunne pinnen
Continentaal Europa Korea Australië
Nieuw-Zeeland
Argentinië
Brazilië

Opmerking: de landen en regio’s die worden vermeld, zijn voorbeelden van ondersteunde locaties voor die adapter. De adapters kunnen ook in andere landen worden gebruikt.

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF