Reparatie programma voor iPhone 12 en iPhone 12 Pro

Reparatie programma voor iPhone 12 en iPhone 12 Pro

Bekijk hieronder alle informatie

Serviceprogramma voor problemen met geen geluid voor iPhone 12 en iPhone 12 Pro

Apple heeft vastgesteld dat een zeer klein percentage van alle iPhone 12- en iPhone 12 Pro-apparaten mogelijk problemen ondervindt met geluid in verband met een component op de ontvangermodule die mogelijk uitvalt. De betrokken apparaten zijn gemaakt tussen oktober 2020 en april 2021.

Als uw iPhone 12 of iPhone 12 Pro geen geluid afkomstig van de ontvanger produceert wanneer u een oproep start of ontvangt, komt het apparaat mogelijk in aanmerking voor service.

Serviceprogramma voor problemen met geen geluid voor iPhone 12 en iPhone 12 Pro
Apple of een erkende Apple serviceprovider zal gratis service uitvoeren voor in aanmerking komende apparaten.

iPhone 12 mini- en iPhone 12 Pro Max-modellen maken geen deel uit van dit programma.

CARD Services is een onafhankelijke Apple Authorized Service Provider (AASP), Apple Consultants Network lid (ACN) en ICT-dienstverlener met een landelijke dekking, werkend vanuit de vestiging in Zwolle.

Laat uw Apple product weer werken zoals het hoort. Onze door Apple getrainde technici gebruiken door Apple goedgekeurde diagnostische tests en gereedschappen voor elke reparatie. En we gebruiken alleen originele Apple onderdelen. Dit betekent dat al onze reparaties door Apple gecertificeerd zijn en worden gegarandeerd door Apple.

Waarom een Apple Authorized Service Provider bezoeken?
Als je je kapotte Apple-product laat repareren door een Apple Authorized Service Provider weet je dat je dezelfde kwaliteit krijgt als bij de Genius Bar. Bovendien kunnen alleen erkende serviceproviders rechtstreeks bij Apple onderdelen bestellen voor het uitvoeren van reparaties. Je weet dus zeker dat de reparaties met originele onderdelen worden uitgevoerd. De prijzen die de AASP’s hanteren liggen op hetzelfde niveau als bij Apple.

Als Apple terughaalacties en reparatieprogramma’s voor defecte producten organiseert kun je daarvoor ook terecht bij de Apple Authorized Service Providers, zodat je niet helemaal naar een Apple Store hoeft te reizen. De iPhone-reparaties die door een AASP worden gedaan worden door Apple gezien als van dezelfde kwaliteit als in de Apple Store.

Je mag van ons de service verwachten die je bij Apple ook krijgt. Maak online een afspraak voor je reparatie of kom langs in een van onze vestigingen.

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF