Reparatie programma voor Beats Pill XL-luidspreker

Reparatie programma voor Beats Pill XL-luidspreker

Bekijk hieronder alle informatie

Terugroepactie voor Beats Pill XL-luidspreker

Apple heeft geconstateerd dat in een enkel geval de batterij van de Beats Pill XL oververhit kan raken en als zodanig een brandveiligheidsrisico vormt. Dit product is vanaf januari 2014 wereldwijd verkocht door Beats, Apple en in andere winkels.

Voor Apple en Beats staat de veiligheid van hun klanten voorop. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten dit product terug te roepen. Als u een Beats Pill XL-luidspreker hebt, moet u het gebruik staken en het onderstaande proces volgen om de luidspreker naar Apple te verzenden. In ruil daarvoor ontvangt u Apple Store-tegoed of een elektronische betaling ter waarde van € 300.

Dit programma is alleen van toepassing op de Beats Pill XL-luidspreker, die hieronder wordt weergegeven. De Beats Pill XL-luidspreker is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, roze, Metallic Sky en titanium, die ook op deze webpagina worden weergegeven.

CARD Services is een onafhankelijke Apple Authorized Service Provider (AASP), Apple Consultants Network lid (ACN) en ICT-dienstverlener met een landelijke dekking, werkend vanuit vestigingen in Utrecht en Zwolle.

Laat uw Apple product weer werken zoals het hoort. Onze door Apple getrainde technici gebruiken door Apple goedgekeurde diagnostische tests en gereedschappen voor elke reparatie. En we gebruiken alleen originele Apple onderdelen. Dit betekent dat al onze reparaties door Apple gecertificeerd zijn en worden gegarandeerd door Apple.

Waarom een Apple Authorized Service Provider bezoeken?

Als je je kapotte Apple-product laat repareren door een Apple Authorized Service Provider weet je dat je dezelfde kwaliteit krijgt als bij de Genius Bar. Bovendien kunnen alleen erkende serviceproviders rechtstreeks bij Apple onderdelen bestellen voor het uitvoeren van reparaties. Je weet dus zeker dat de reparaties met originele onderdelen worden uitgevoerd. De prijzen die de AASP’s hanteren liggen op hetzelfde niveau als bij Apple.

Als Apple terughaalacties en reparatieprogramma’s voor defecte producten organiseert kun je daarvoor ook terecht bij de Apple Authorized Service Providers, zodat je niet helemaal naar een Apple Store hoeft te reizen. De iPhone-reparaties die door een AASP worden gedaan worden door Apple gezien als van dezelfde kwaliteit als in de Apple Store.

Je mag van ons de service verwachten die je bij Apple ook krijgt. Maak online een afspraak voor je reparatie of kom langs in een van onze vestigingen.

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF