Reparatie programma voor Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W

Reparatie programma voor Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W

Bekijk hieronder alle informatie

Vervangingsprogramma van Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W oververhit kan raken en een veiligheidsrisico kan veroorzaken. Deze adapter maakte deel uit van iPhone 3GS-, iPhone 4- en iPhone 4s-modellen die vanaf oktober 2009 tot en met september 2012 zijn verzonden in de onderstaande landen. De adapter is ook verkocht als los accessoire.

Vervangingsprogramma van Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W
De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten elke betrokken lichtnetadapter kosteloos om te ruilen voor een nieuwe, opnieuw ontworpen adapter. We raden klanten aan alle betrokken adapters zo snel mogelijk te ruilen voor een nieuwe door middel van het onderstaande vervangingsproces.

Opmerking: dit programma is niet bestemd voor andere Apple USB-lichtnetadapters van 5 W.

Vaststellen welke adapter u hebt

Bekijk het label tussen de polen van uw adapter en vergelijk dat met de roodgemarkeerde afbeeldingen hieronder. Met het modelnummer en de kleur van de letters ‘CE‘ kunt u de betrokken adapters herkennen.

Model A1300 en de letters ‘CE’ in ononderbroken grijs duiden op de betrokken adapters. Gebruik de betrokken adapter niet meer en ruil deze voor een nieuwe. U kunt totdat u een vervangende adapter ontvangt uw iPhone opladen door die met een USB-kabel aan te sluiten op uw computer.

Een opnieuw ontworpen adapter heeft modelnummer A1400 en de letters ‘CE’ in grijs. U hoeft uw adapter niet te vervangen.

Betrokken adapter Opnieuw ontworpen adapter

CARD Services is een onafhankelijke Apple Authorized Service Provider (AASP), Apple Consultants Network lid (ACN) en ICT-dienstverlener met een landelijke dekking, werkend vanuit de vestiging in Zwolle.

Laat uw Apple product weer werken zoals het hoort. Onze door Apple getrainde technici gebruiken door Apple goedgekeurde diagnostische tests en gereedschappen voor elke reparatie. En we gebruiken alleen originele Apple onderdelen. Dit betekent dat al onze reparaties door Apple gecertificeerd zijn en worden gegarandeerd door Apple.

Waarom een Apple Authorized Service Provider bezoeken?

Als je je kapotte Apple-product laat repareren door een Apple Authorized Service Provider weet je dat je dezelfde kwaliteit krijgt als bij de Genius Bar. Bovendien kunnen alleen erkende serviceproviders rechtstreeks bij Apple onderdelen bestellen voor het uitvoeren van reparaties. Je weet dus zeker dat de reparaties met originele onderdelen worden uitgevoerd. De prijzen die de AASP’s hanteren liggen op hetzelfde niveau als bij Apple.

Als Apple terughaalacties en reparatieprogramma’s voor defecte producten organiseert kun je daarvoor ook terecht bij de Apple Authorized Service Providers, zodat je niet helemaal naar een Apple Store hoeft te reizen. De iPhone-reparaties die door een AASP worden gedaan worden door Apple gezien als van dezelfde kwaliteit als in de Apple Store.

Je mag van ons de service verwachten die je bij Apple ook krijgt. Maak online een afspraak voor je reparatie of kom langs in een van onze vestigingen.

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF