Reparatie programma voor Apple lichtnetadapter met drie pennen

Reparatie programma voor Apple lichtnetadapter met drie pennen

Bekijk hieronder alle informatie

Vervangingsprogramma voor Apple lichtnetadapter met drie pennen

Apple heeft vastgesteld dat het in zeer zeldzame gevallen mogelijk is dat de Apple lichtnetadapter met drie pennen die voornamelijk bestemd is voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Hongkong, kan breken. Bij aanraking van de metalen onderdelen die daardoor worden blootgesteld, ontstaat er dan kans op een elektrische schok. Deze lichtnetadapter is tussen 2003 en 2010 geleverd bij Mac- en bepaalde iOS-apparaten en maakte tevens deel uit van de internationale reisstekker van Apple.

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten de betrokken lichtnetadapters kosteloos te vervangen door een nieuwe adapter. We raden klanten aan om hun lichtnetadapter om te ruilen via het onderstaande proces.

Uw lichtnetadapter identificeren
Vergelijk uw adapter met de onderstaande afbeeldingen. De betrokken lichtnetadapters zijn wit, zonder letters in de sleuf aan de binnenzijde van de stekkeradapter waar deze contact maakt met de Apple lichtnetadapter zelf. De nieuwe adapters zijn wit, met grijs aan de binnenzijde van de stekkeradapter waar deze contact maakt met de lichtnetadapter zelf.

Betrokken Nieuw

CARD Services is een onafhankelijke Apple Authorized Service Provider (AASP), Apple Consultants Network lid (ACN) en ICT-dienstverlener met een landelijke dekking, werkend vanuit vestigingen in Utrecht en Zwolle.

Laat uw Apple product weer werken zoals het hoort. Onze door Apple getrainde technici gebruiken door Apple goedgekeurde diagnostische tests en gereedschappen voor elke reparatie. En we gebruiken alleen originele Apple onderdelen. Dit betekent dat al onze reparaties door Apple gecertificeerd zijn en worden gegarandeerd door Apple.

Waarom een Apple Authorized Service Provider bezoeken?

Als je je kapotte Apple-product laat repareren door een Apple Authorized Service Provider weet je dat je dezelfde kwaliteit krijgt als bij de Genius Bar. Bovendien kunnen alleen erkende serviceproviders rechtstreeks bij Apple onderdelen bestellen voor het uitvoeren van reparaties. Je weet dus zeker dat de reparaties met originele onderdelen worden uitgevoerd. De prijzen die de AASP’s hanteren liggen op hetzelfde niveau als bij Apple.

Als Apple terughaalacties en reparatieprogramma’s voor defecte producten organiseert kun je daarvoor ook terecht bij de Apple Authorized Service Providers, zodat je niet helemaal naar een Apple Store hoeft te reizen. De iPhone-reparaties die door een AASP worden gedaan worden door Apple gezien als van dezelfde kwaliteit als in de Apple Store.

Je mag van ons de service verwachten die je bij Apple ook krijgt. Maak online een afspraak voor je reparatie of kom langs in een van onze vestigingen.

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF