Reparatie programma voor de 15-inch MacBook Pro

Reparatie programma voor de 15-inch MacBook Pro

Bekijk hieronder alle informatie

Vervangingsprogramma voor de batterij van de 15-inch MacBook Pro

Apple heeft geconstateerd dat in een beperkt aantal oudere 15-inch MacBook Pro-apparaten de batterij oververhit kan raken en een brandveiligheidsrisico kan veroorzaken. De betrokken apparaten zijn overwegend tussen september 2015 en februari 2017 verkocht. Of een product in aanmerking komt voor vervanging, kan worden bepaald aan de hand van het serienummer van het product.

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten de betrokken batterijen kosteloos te vervangen.

In aanmerking komen
Controleer eerst welke 15-inch MacBook Pro u hebt. Kies ‘Over deze Mac’ in het Apple-menu () in de linkerbovenhoek van het scherm. Bevestig dat uw model ‘MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015)’ (MacBook Pro, Retina, 15-inch, (Medio 2015)) is. Als u dit model hebt, voer dan via de link hieronder het serienummer van de computer in om te controleren of deze in aanmerking komt voor dit programma.

Vervangingsprogramma voor de batterij van de 15-inch MacBook Pro
Als uw MacBook Pro in aanmerking komt voor dit programma, stop dan met het gebruik ervan en volg de onderstaande instructies om uw batterij te laten vervangen.

CARD Services is een onafhankelijke Apple Authorized Service Provider (AASP), Apple Consultants Network lid (ACN) en ICT-dienstverlener met een landelijke dekking, werkend vanuit vestigingen in Utrecht en Zwolle.

Laat uw Apple product weer werken zoals het hoort. Onze door Apple getrainde technici gebruiken door Apple goedgekeurde diagnostische tests en gereedschappen voor elke reparatie. En we gebruiken alleen originele Apple onderdelen. Dit betekent dat al onze reparaties door Apple gecertificeerd zijn en worden gegarandeerd door Apple.

Waarom een Apple Authorized Service Provider bezoeken?

Als je je kapotte Apple-product laat repareren door een Apple Authorized Service Provider weet je dat je dezelfde kwaliteit krijgt als bij de Genius Bar. Bovendien kunnen alleen erkende serviceproviders rechtstreeks bij Apple onderdelen bestellen voor het uitvoeren van reparaties. Je weet dus zeker dat de reparaties met originele onderdelen worden uitgevoerd. De prijzen die de AASP’s hanteren liggen op hetzelfde niveau als bij Apple.

Als Apple terughaalacties en reparatieprogramma’s voor defecte producten organiseert kun je daarvoor ook terecht bij de Apple Authorized Service Providers, zodat je niet helemaal naar een Apple Store hoeft te reizen. De iPhone-reparaties die door een AASP worden gedaan worden door Apple gezien als van dezelfde kwaliteit als in de Apple Store.

Je mag van ons de service verwachten die je bij Apple ook krijgt. Maak online een afspraak voor je reparatie of kom langs in een van onze vestigingen.

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF