Gratis Sneldiagnose

Uw Apple wordt getest terwijl u op uw gemak geniet van een kopje koffie.

Heeft u een probleem met uw iPhone, iPad, iMac, MacBook, Apple Watch en/of accessoires? Bij ons is uw Apple-device in vertrouwde handen. Een van onze Apple-technici voert voor u gratis een sneldiagnose uit. Tijdens een sneldiagnose zoeken wij naar de oorzaak van het probleem. Soms kunnen we het probleem direct oplossen. U kunt dan comfortabel wachten met een goede kop koffie of thee. Er is gratis wifi zodat u kunt werken of even kunt ontspannen.

*Let op: maak voordat u langskomt een back-up van uw data. CARD Services is niet aansprakelijk voor eventueel gegevensverlies. Indien u wilt dat CARD Services een *back-up voor u maakt, dan zijn hier kosten aan verbonden. Voor iOS devices is het niet mogelijk een back-up door CARD Services te laten maken.

Na de sneldiagnose overleggen we met u over de oplossingsmogelijkheden. Is het probleem tijdens de garantieperiode ontstaan? Dan kunnen we de reparatie meestal kosteloos verzorgen. In andere gevallen krijgt u meteen een indicatie van de reparatiekosten en reparatieduur. Tijdens de reparatie van uw iPhone kunt u een vervangend toestel huren.

APSP-2018-zwart
Sneldiagnose Foto

Sneldiagnose op afspraak
Tussen 9:00 en 16:00 bent u ook zonder afspraak van harte welkom voor een gratis sneldiagnose. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt?  Bel dan voor een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons direct voor informatie en advies

Zwolle - 038 423 35 36 (ma - vr 08:30 tot 17:30)
Utrecht - 030 204 02 24 (ma - vr 08:30 tot 17:00)

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Medewerker-CARDSERVICE