Apple reparatieservice: op afspraak klaar terwijl u wacht

Maak een Klaar terwijl u wacht afspraak

Om uw reparatie te bespoedigen vragen wij u om ook voor het inleveren van uw reparaties, uw reparatie alvast online aan te melden via ons reparatieportaal, u kunt bij transport mogelijkheden kiezen voor het inleveren van uw reparatie bij een van onze vestiging naar keuze.

Heeft u vragen over uw Apple reparatie of de reparatieprocedure, neem dan telefonisch of via e-mail contact met uw CARD Services vestiging op. We denken graag met u mee om uw reparatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven