Reparatie programma voor Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W

Reparatie programma voor Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W

Bekijk hieronder alle informatie

Vervangingsprogramma van Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W oververhit kan raken en een veiligheidsrisico kan veroorzaken. Deze adapter maakte deel uit van iPhone 3GS-, iPhone 4- en iPhone 4s-modellen die vanaf oktober 2009 tot en met september 2012 zijn verzonden in de onderstaande landen. De adapter is ook verkocht als los accessoire.

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten elke betrokken lichtnetadapter kosteloos om te ruilen voor een nieuwe, opnieuw ontworpen adapter. We raden klanten aan alle betrokken adapters zo snel mogelijk te ruilen voor een nieuwe door middel van het onderstaande vervangingsproces.

Opmerking: dit programma is niet bestemd voor andere Apple USB-lichtnetadapters van 5 W.

Vaststellen welke adapter u hebt
Bekijk het label tussen de polen van uw adapter en vergelijk dat met de roodgemarkeerde afbeeldingen hieronder. Met het modelnummer en de kleur van de letters ‘CE’ kunt u de betrokken adapters herkennen.

Model A1300 en de letters ‘CE’ in ononderbroken grijs duiden op de betrokken adapters. Gebruik de betrokken adapter niet meer en ruil deze voor een nieuwe. U kunt totdat u een vervangende adapter ontvangt uw iPhone opladen door die met een USB-kabel aan te sluiten op uw computer.

Een opnieuw ontworpen adapter heeft modelnummer A1400 en de letters ‘CE’ in grijs. U hoeft uw adapter niet te vervangen.

Betrokken adapter Opnieuw ontworpen adapter

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF